Iné športy

1600 divákov sa z víťazstva netešilo: Prehra sa zrodila v poslednej tretine

Zaplnený zimný štadión v Topoľčanoch si pozrel zápas domácich športovcov. Na svojom ľade privítali súpera z Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku 1600 divákov sa z víťazstva netešilo: Prehra sa zrodila v poslednej tretine
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

V poradí 37. kolo I. hokejovej ligy prinieslo zápas domáceho HC Topoľčany, ktorý na svojom ľade hostil lídra tabuľky. Papierové predpoklady sa naplnili a hostia si odniesli body, no topoľčianski hráči boli vyrovnaným súperom.

Skóre zápasu otváral, na radosť domácich priaznivcov, v piatej minúte Pätoprstý. To bolo z gólového súdka všetko. Odpoveď vedúceho celku ligy prišla až v 36. minúte, kedy sa presadil Poliaček (1:1).

Gólostroj sa naplno rozbehol až v poslednom dejstve. V 52. minúte otočil zápas na stranu Michaloviec Jokeľ, o 4 minúty pridal ďalší gól do topoľčianskej siete Mašlonka. Dvojgólové vedenie hostí netrvalo dlho. Už o minútu znižoval Tábi (2:3). Bohužiaľ, Topoľčany už ďalší gól nepridali.

HC Topoľčany – HK Dukla Ingema Michalovce 2:3 (1:0, 0:1, 1:2)

Góly: 5. Pätoprstý, 57. Tábi – 36. Poliaček, 52. Jokeľ, 56. Mašlonka. Rozhodovali: Hatala – Hanko, Jurčiak, vylúčení: 4:6, navyše: Novák – Hančák obaja 5+DKZ, presilovky a oslabenia: 0:0, 1602 divákov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM