Dávid Hrdý Šport

A je rozhodnuté: Miro Šatan mieri späť do Slovana!

Odchovanec topoľčianskeho hokeja Miro Šatan sa po nútenej pauze opäť vracia na ľad. Napokon sa dohodol s bratislavským Slovanom. Šárky tak nasledujúcu sezónu odohrá v Kontinentálnej hokejovej lige.

Ilustračný obrázok k článku A je rozhodnuté: Miro Šatan mieri späť do Slovana!
Zdroj: TASR

Tridsaťdeväťročný Jacovčan pauzoval viac ako rok. Svoj posledný zápas naposledy odohral minulý rok v novembri proti Lev Praha. Tam sa po strete so slovenským obrancom Zdenom Chárom zranil a jeho zdravotný stav mu dlhodobo neumožňoval hrať.

Teraz sa však cíti dobre a je pripravený nastúpiť do hokejového kolotoča. „S Mirom sme sa dohodli na všetkom podstatnom. Do Bratislavy priletí v najbližšom možnom termíne tak, aby trénerovi Čadovi mohol byť k dispozícii čo najskôr počas nadchádzajúcej domácej decembrovej série“, potvrdil Mirov návrat generálny manažér „belasých“ Maroš Krajči.

Pre Slovan je Miro vítanou posilou.Aj kvôli tomu, že belasí prišli po posledných zápasoch o troch útočníkov. „Tichý zabiják“ ako ho hokejový svet nazval, tak bude znovu strašiť súperových brankárov. V minulej sezóne odohral Miro za Slovan v KHL 21 zapásov a získal v nich 12 bodov (7+5).

Do tréningového procesu sa nečakane vrátil pred majstrovstvami sveta, na ktorých aj hral. Želáme mu úspešný návrat a veľa športových úspechov v jeho staronovom pôsobisku!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM