Katarína Jankeje Hádzaná

Boj o druhé miesto sa dramatizuje: Prehrou sa nám Hlohovec nebezpečne priblížil!

Extraliga pokračovala zápasmi nadstavbovej časti, Topoľčany opäť na domácej palubovke privítali tretí Hlohovec. Zvrat v druhom polčase zabezpečil výhru pre hostí.

Ilustračný obrázok k článku Boj o druhé miesto sa dramatizuje: Prehrou sa nám Hlohovec nebezpečne priblížil!
Zdroj: TASR

Hráči HK Topoľčany hostili ďalší duel extraligovej nadstavby, v ktorom privítali klub Sporta Hlohovec. Ten sa nachádza na aktuálnom treťom mieste v tabuľke najvyššej súťaže. Skok do zápasu mali obe mužstvá vyrovnaný, naši chlapci si však dokázali postupne vytvoriť náskok, pred prestávkou vyhrávali už o štyri góly.

Domáci neprestali vyvíjať tlak ani po zmene strán, ešte 16 minút pred koncom zápasu si udržiavali viacgólový rozdiel. Záver duelu však priniesol prekvapivý obrat, kedy sa súperovi podarilo najskôr dorovnať a nakoniec aj úspešne zdolať našich vicemajstrov. Topoľčany tak nečakane podľahli Hlohovcu 32:34.

Výhrou sa Hlohovec nebezpečne posunul k druhej priečke, na našich chlapcov stráca už iba dva body. Posledné stretnutie v nadstavbovej časti odohráme na pôde kvalitnej Považskej Bystrice, ktorá sa v priebežnom hodnotení drží na štvrtom mieste.

HK Topoľčany – HC Sporta Hlohovec 32:34 (18:14)

Najviac gólov: Kucharik 8, Klačanský 7, Slaninka 6 – Dudáš a Ďuriš po 6, Zaťko 6/2, Baláž 6/5.

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

topoľčany - hlohovec
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM