Katarína Jankeje Krimi

Bolestivé zlomeniny a pomliaždeniny: Mária (29) prežila peklo!

Ako uvádza polícia, 36-ročný Marián mal brutálne napadnúť svoju družku a vyhrážať sa jej zabitím. Tomu za tento čin hrozí trojročný pobyt za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Bolestivé zlomeniny a pomliaždeniny: Mária (29) prežila peklo!
Zdroj: TASR

Z prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví obvinil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru z Bánoviec nad Bebravou 36-ročného Mariána z toho istého mesta.

„Obvinený 24. mája v noci fyzicky napadol svoju 29-ročnú družku Máriu. Najskôr ju niekoľkokrát udrel päsťou do nosa a do tváre, potom ju za vlasy vláčil po miestnostiach bytu. Počas napádania sa jej vyhrážal, že ju zabije,“ informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Ako ďalej uviedla, mladá žena bola vystrašená a mala dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. „Zranenia, ktoré po bitke svojho druha utrpela, si vyžiadali lekárske ošetrenie a práceneschopnosť nad sedem dní. Bitkou jej obvinený spôsobil zlomeninu nosových kostí, hematómy a pomliaždenie pleca, ramena a hrudníka,“ ozrejmila.

Poverený policajt spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvineného Mariána. „V zmysle zákona mu za uvedené skutky hrozí trest odňatia slobody až na tri roky,“ dodala Antalová.

Čítajte aj:

Bývalý topoľčiansky futbalista Otočka (30) bojuje o život: Po zrážke s vlakom je vo vážnom stave!

Polícia: Pri vážnej nehode úradoval alkohol. 6 ľudí zranených, zásah vrtuľníka!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM