Rôzne Kultúra

Chystá sa Petro - Pavlovský jarmok: TOTO sú prvé informácie!

V polovici júna sa dočkáme obľúbenej akcie. Konať sa totiž bude topoľčiansky Petro - Pavlovský jarmok.

Ilustračný obrázok k článku Chystá sa Petro - Pavlovský jarmok: TOTO sú prvé informácie!
Foto: Katarína Jankeje / Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci tradičnej jarmočnej zábavy sa majú na čo tešiť. V dňoch od 14. do 16. júna sa zabavíme na Petro – Pavlovskom jarmoku. Záujemcovia o predaj výrobkov na tomto podujatí sa už môžu hlásiť so svojimi žiadosťami.

„Žiadosť o vydanie povolenia na predaj výrobkov na trhovisku prosíme zaslať aj s prílohami na adresu: Mestské kultúrne stredisko Topoľčany, Námestie Ľ. Štúra 2357/2, 955 01 Topoľčany,“ informuje Mestské kultúrne stredisko na svojom webe.

Nájomné na tri dni je rozdielne podľa druhu ponúkaného tovaru. Pohybuje sa vo výške od 30 do 200 eur.

Vítané sú samozrejme aj Zariadenia technicko – zábavnej činnosti. Do tejto kategórie spadajú napríklad kolotoče či strelnica. Pri zábavných činnostiach sa suma prenájmu pohybuje od 80 do 370 eur na tri dni.

Predajné stánky počas týchto dní nájdete : Nám. M. R. Štefánika, ulice Obchodná, 17. novembra, Pribinova, časť Štúrovej, Cyrila a Metoda priestor pred Domom Kultúry, kde budú umiestnené stánky s občerstvením. Program bude prebiehať pred pred Domom kultúry do 22:00 hodiny.

Bežný obchodný sortiment môžu predajcovia ponúkať prvé dva dni jarmoku v čase od 7.00 do 19.00 hodiny, 16. júna do 17.00 hodiny. Občerstvenie môžu predajcovia ponúkať prvé dva dni trvania jarmoku od 7.00 hodiny do 24.00 hodiny, posledný deň konania podujatia je čas upravený od 7.00 hodiny do 17.00 hodiny.

Na organizácii a dozore Petro – Pavlovského jarmoku sa podieľajú Mestské kultúrne stredisko, odd. KVA, Mestská polícia MsÚ Topoľčany.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM