Dávid Hrdý Šport

Ďalší mladý topoľčiansky talent: Mário Grman zarezáva v hokejovej osemnástke

Projekt hokejovej osemnástky v našej prvej hokejovej lige má našim mladíkom dopomôcť k zlepšeniu výkonnosti a zvýšenie jej konkurencieschopnosti na svetových fórach. Zároveň je aj cieľom udržať najlepších hráčov na Slovensku. Do tohto výberu patrí aj topoľčiansky odchovanec Mário Grman.

Ilustračný obrázok k článku Ďalší mladý topoľčiansky talent: Mário Grman zarezáva v hokejovej osemnástke
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejoví mladíci hrajú a pripravujú v Trnave. Mário Grman pôsobil v uplynulej sezóne v Topoľčanoch v doraste aj juniorke. „Väčšinou som hral v doraste, aby sme vybojovali postup do prvej ligy, čo sa nám aj podarilo“, povedal pre portál hokej.sk Mário Grman.

A zdá sa, že „osemnástka“ nie je v tejto lige len do počtu. Dokázali odohrať viaceré vyrovnané duely proti seniorom a vyslúžila si rešpekt.„Myslím si, že projekt SR 18 je skvelá vec. Som rád, že som dostal šancu pôsobiť v tíme a hlavne dôveru od trénerov. V Trnave sme našli slušné podmienky pre hokejový rast, takže sme spokojní. Máme treningy na zdokonaľovanie individuálnych zručností hráča, ale aj na systémové veci. Z môjho pohľadu je rozhodne veľmi dobre, že hráme s mužmi, pretože získaváme od nich nezaplatiteľné skúsenosti. Je to oveľa rýchlejší a technickejší hokej, než som hral vlani v juniorke, či v doraste“, povedal ďalej pre portál hokej.sk Mário Grman.

Zdroj: hokej.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM