Dávid Hrdý Samospráva

Deň detí v Topoľčanoch: Mesto pripravilo bohatý program pre najmenších

Deň detí sa v Topoľčanoch už tradične bude niesť v duchu zábavy, hudby a atrakcií určených pre našich najmenších obyvateľov. Mestské kultúre stredisko si na 2.júna pripravilo program, ktorý bude prebiehať súbežne na Námestí M.R. Štefánika ako aj v Oddychovej zóne Margarétka.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Topoľčanoch: Mesto pripravilo bohatý program pre najmenších
Zdroj: TASR

Námestie M. R . Štefánika

Deň detí sa tu začína od 15:00 a potrvá do 17:30 hodiny. Na námestí budú pre deti pripravené kolotoče a rôzne atrakcie. Predstavia sa finalisti prehliadky ZUČ Top Talent 2013, žiaci zo ZUŠ L. Mokrého, tanečný súbor TOSUMA a NOVUM v programe pod názvom Deti deťom. Deti budú mať možnosť vidieť aj superstaristu Martina Haricha a môžu sa zapojiť do súťaže o rôzne ceny. Príde aj Choduľové divadlo z Vranova nad Topľou, ktoré deťom zahrá predstavenie Jánošík a 2000 zbojníkov. V prípade nepriaznivého počasia sa program uskutoční v Dome kultúry.

Oddychová zóna Margarétka

Margarétka privíta deti od 15:00 hodiny a program je naplánovaný až do 19:00 hodiny. Deťom bude k dispozícií nafukovací hrad, môžu si zajazdiť na poníkoch či pomaľovať si tvár. Margarétkou budú rozvoniavať špeciality pripravované na griloch a o 18:00 hodine sa deti môžu zasmiať s klaunami so súboru SEM TAM. O 19:00 hodine donútia všetkých zdvihnúť hlavy nahor parašutistii a potom im svojou hudbou spríjemní večer hudobná produkcia skupiny IMPRESS. V čase od 16:30 do 18:00 bude zabezpečená aj kyvadlová doprava, ktorá bude premávať na trase Krušovská ulica (zastávka pri modráku) – Oddychová zóna Margarétka.

Kam s deťmi mimo mesta?

Program si pre deti pripravilo od 14:00 do 17:00 hodiny aj OC Mlyny v Nitre, kde na deti bude čakať škola kúziel, po absolvovaní ktorej dostanú čarodejnícky preukaz. Programom budú sprevádzať ježibaba Filoména a havran Hačo. Deti si budú môcť pozrieť aj 6 rozprávok. V Parku na Sihoti v Nitre od 13:00 do 20:00 hodiny budú pre deti pripravené atrakcie v bludisku, ukážky kynológie, budú si môcť pochutiť na najväčšej cukrovej vate, dobrú náladu bude rozsievať maskot Macko, hrať bude bábkové divadlo a deti si budú môcť pomaľovať tváre. S vašimi deťmi môžete od 10:00 do 18:00 hodiny v Nitre navštíviť aj Divadlo Andreja Bagara, ktoré si pre deti pripravilo tiež zaujímavý program v podobe tvorivých hier, workshopov či tvorby divadelnej hry. Bude aj autogramiáda a na záver divadelné predstavenie „Veverička“.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM