Katarína Jankeje Krimi

Desivá situácia na trati: Rýchlik zachytil traktor, vodič (52) skončil so zraneniami!

Rýchlik smerom z Nitry zachytil v stredu na železničnom priecestí traktor. 52-ročný vodič sa nevyhol zraneniam. Miera zavinenia sa vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku Desivá situácia na trati: Rýchlik zachytil traktor, vodič (52) skončil so zraneniami!
Foto: Slávka Kellová

Desivá situácia sa odohrala v stredu v poobedňajších hodinách na železničnom priecestí v Hrušovanoch v okrese Topoľčany. „Asi o 13:37 hodine na železničnom priecestí bez závor, chránenom len signalizačným zariadením došlo k dopravnej nehode pracovného stroja a vlaku. 52-ročný vodič viedol pracovný stroj značky Manitou. Pravdepodobne však nerešpektoval signalizačné zariadenie a prešiel cez priecestie vo chvíli, keď prechádzal okolo rýchlik smerom z Nitry do Prievidze. Vlak zachytil zadnú časť pracovného stoja a ten odhodilo vedľa trate,” informovala náš portál krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Vodič mal obrovské šťastie. Ako ďalej pokračuje Čuháková: „Jeho vodič sa pri nehode zranil ľahko. Rušňovodič aj vodič pracovného stroja boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom.” Všetky okolnosti budú známe až po skončení vyšetrovania. “Polícia v Topoľčanoch prípad rieši ako dopravnú nehodu. Jej okolnosti a miera zavinenia je predmetom vyšetrovania,” dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM