Katarína Jankeje Rôzne

Duchonka v znamení výnimočnej akcie: Pripojte sa k ľadovým medveďom na pomoc Sabinke (1)!

V známej rekreačnej lokalite sa budú diať veľké veci. Už čoskoro tam prebehne 4. ročník Celoslovenského zrazu otužilcov, na ktorom sa bude okrem zabávania a kúpanie v ľadovej vode i pomáhať chorému dievčatku. Pozrite si detailný program.

Ilustračný obrázok k článku Duchonka v znamení výnimočnej akcie: Pripojte sa k ľadovým medveďom na pomoc Sabinke (1)!
Zdroj: TASR

Duchonka bude čoskoro dejiskom výnimočnej akcie. V nedeľu 1. marca sa pri vodnej nádrži stretnú ľadové medvede z celého Slovenka v rámci 4. ročníka Zrazu otužilcov. Tak ako minulý rok, ani tento to nebude len o zábave a o otužovaní, ale aj o nezištnej pomoci.

„Akcia bude spojená s charitatívnou zbierkou pre iba 1,5-ročnú Sabinku Fajnorovú, ktorá súrne potrebuje finančnú pomoc na rehabilitáciu,“ povedal nám Topoľčanec Miloš Matušík, člen organizačného klubu Slovenské ľadové medvede Nitra. Viac o osude malej bojovníčky si prečítate v našom článku: Dobrí ľudia stále existujú: Topoľčanec Miloš a jeho ľadové medvede pomôžu chorej Sabinke (1)!

Okrem finančnej zbierky, sa dievčatku dá pomôcť aj prinesením vrchnákov z PET fliaš, za 1000 kg nazbieraných uzáverov dostane na rehabilitačný pobyt 220 eur. „Vyzbieraná suma a vrchnáčiky budú odovzdané rodinke, ktorá už vopred srdečne ďakuje za akúkoľvek pomoc pre Sabinku, priamo na akcii,“ dodáva Miloš. Ako ďalej informujú organizátori, akcia pre verejnosť odštartuje o 13.30 hod. popoludní.

Program zrazu otužilcov

  • 12:30 – 13:30 – prezentácia otužilcov (Hrádza Duchonka)
  • 13:15 – 14:45 -ZBIERKA PRE SABINKU
  • 14:00 – nástup otužilcov, príhovor, hymna otužilcov a vstup do vody

Foto: rodina Fajnorová/TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM