Katarína Jankeje Iné športy

Dvojka Freedom Brothers je späť: Chalani točia nové videá, chystajú toho ešte viac!

Topoľčianska dvojica športovcov strávila mesiace v zahraničí, kde sa okrem novej práce chalani venovali zdokonaľovaniu svojich zručností. Nám prezradili, na čom práve makajú.

Ilustračný obrázok k článku Dvojka Freedom Brothers je späť: Chalani točia nové videá, chystajú toho ešte viac!
Zdroj: Dnes24.sk

Trénuj všade, kde sa dá – heslo dvojice chalanov, Erika Rybanského a Dávida Králika z Topoľčian, vystupujúcich pod menom Freedom brothers. V roku 2014 sa rozhodli odísť zo Slovenska do zahraničia, aby sa venovali zdokonaľovaniu v športe, a najmä v kalistenike. Prv než opustili rodné mesto stihli sme ich vyspovedať, rozhovor s nimi si môžete prečítať: Chalani z Topoľčian, ktorí sa predviedli na Majstrovstvách sveta: Bolo to náročné, no veľký zážitok!

Po šiestich mesiacoch sa známi Topoľčanci vrátili opäť na Slovensko a nové projekty nenechali na seba dlho čakať. „V Anglicku sme pracovali na rôznych miestach. A popri tom sme trénovali ľudí v Stamforte a Leicestri na hodinách kalisteniky. Po príchode sme natočili sériu video tutorialov a zúčastnili sa viacerých vystúpení,“ prezradili nám chalani po návrate.

Nadšencom vo videách vysvetľujú krok za krokom ako správne na stojku na zemi, na hrazde, kliky v stojke, čiže základné, ale i pokročilé cviky pre tzv. streetout workout, ktorý je pre Freedom Brothers typický. Ako však športovci ďalej sľubujú, fanúšikovia sa môžu tešiť ešte na čosi viac. „Momentálne všetku našu energiu sústreďujeme na jedinú vec. Tou je videoprojekt, ktorý plánujeme dať von do leta.“

Pozrite si ukážky tutorialov vo videách!

Čítajte tiež:

VIDEO: Chlapci si fantasticky vypýtali piaty duel, o všetkom sa rozhodne v sobotu

Podmaníkovej ďalší triumf: V Bratislave zvalcovala súperky!

Foto: Freedom Brothers

Video: Freedom Brothers

Freedom Brothers
2
Galéria
Freedom brothers: kalistenika fotogaleria
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM