Katarína Jankeje Futbal

Fanúšikovia futbalu si prídu na svoje: V Topoľčanoch nás čaká 15. ročník známeho halového turnaja

V sobotu 5. decembra bude naše mesto žiť futbalom. V Športovej hale prebehne už 15. pokračovanie turnaja mužov O putovný pohár ObFZ Topoľčany. Prečítajte si podrobnejšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia futbalu si prídu na svoje: V Topoľčanoch nás čaká 15. ročník známeho halového turnaja
Zdroj: TASR

Aj napriek tomu, že futbalisti jesennú časť ukončili, fanúšikovia zúfať nemusia. V Topoľčanoch sa totiž uskutoční už 15. ročník halového turnaja vo futbale dospelých O putovný pohár ObFZ Topoľčany.

Športové podujatie prebehne už tradične v priestoroch Športovej haly, v sobotu 5. decembra sa od 8.00 hodiny rána sa môžete tešiť na bohatú nádielku atraktívnych zápasov mužstiev našich obcí. Nitriansky samosprávny kraj ako spoluorganizátor bude na topoľčianskom turnaji zastupovať Karol Gerhát, Juraj Soboňa, ale i primátor mesta Peter Baláž a poslanec NR SR Pavol Goga.

Po dueloch v skupinách bude na rade vyraďovacie štvrťfinále, ktoré začne o 14.45 hodine, záverečné finále je na pláne o 17.10 hod. Turnaj ukončí slávnostné odovzdávanie cien a diplomov. Podrobné informácie o časoch jednotlivých stretnutí nájdete na webe futbalového zväzu.

Účastníci turnaja:

  • skupina A: Prašice, Chrabrany, Solčany, Kamanová
  • skupina B: Krušovce, Krtovce, Nemčice, Blesovce
  • skupina C: Oponice, Bojná, Horné Štitáre, Koniarovce
  • skupina D: Jacovce, Norovce, Závada, Čermany

Môže vás zaujímať:

VIDEO: Topoľčany zdolalili Liptovský Mikuláš, fanúšikovia takto ocenili bojovnosť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM