Dávid Hrdý Futbal

Futbalisti potešili divákov: Peknými gólmi porazili Nové Zámky

Topoľčianski futbalisti odohrali uplynulý víkend ďalší zápas tretej najvyššej futbalovej súťaže. Doma privítali tím z Nových Zámkov. Potvrdili svoju formu z Vrbového a štyrmi peknými gólmi zaslúžene zvíťazili.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti potešili divákov: Peknými gólmi porazili Nové Zámky
Foto: Slávka Kellová

Tempo zápasu udal už v 1. minúte Baláž keď vypálil na domáceho Mihaleka. Prvý gól domácich prišiel na konci prvého polčasu. Tesne bránený Badinský šikovne prihral Královičovi a ten krížnou strelou od tyče otvoril skóre zápasu – 1:0.

Domáci viedli iba do úvodu druhého polčasu. V 52. minúte skóroval zoči voči Furkovi Novozámčan Bukovič – 1:1. Žochári však už o sedem minút opäť viedli. Na presný center Badinského z ľavej strany si nabehol Remeň a krásnou hlavičkou nedal hosťujúcemu brankárovi šancu – 2:1.

V 70. minúte zvýšil vedenie domáci Oršula keď zo zahratej štandardnej situácie prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste – 3:1. Krátko po treťom góle pokračoval koncert Badinského. Tomu do šestnástky poslal presný center Baláž a Badinský zakončil svoj futbalový koncert štvrtým gólom do siete hostí.

Nové Zámky skorigovali výsledok krásnym gólom v 80. minúte. Fehervári poslal zo zahratej štandardky nechytateľný gólový pozdrav Furkovi do pravého horného rohu. Po zápase bohatom na krásne góly a akcie odmenili fanúšikovia futbalistov hlasitým potleskom. Po druhom vítazstve a skóre 6:2 sa Topoľčany nachádzajú na treťom mieste tabuľky.

Foto:Ilustračné

MFK Topoľčany - Nové Zámky 10.8.2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM