Katarína Jankeje Futbal

Futbalisti v Partizánskom úspešne: Topoľčany postupujú do 2. kola Slovnaft cupu

Víkendový duel medzi Topoľčanmi a Partizánskym priniesol atraktívny futbal a i radosť pre našich. Tí vďaka dobrému výkonu postupujú do druhého kola súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti v Partizánskom úspešne: Topoľčany postupujú do 2. kola Slovnaft cupu
Foto: Rastislav Búgel

Hráči topoľčianskeho mestského klubu sa cez víkend predstavili na trávniku FK Partizánske v rámci Slovnaft cupu. V atraktívnom stretnutí lepšie začali naši futbalisti, keď v 8. minúte otvoril skóre Baláž. Dobre tempo sa podarilo chlapcom udržať, v 19. minúte zásluhou Grmana Topoľčany zvýšili na 2:0.

Zmena strán topoľčianskym hráčom chuť nezobrala, už v 47. minúte prekonal brankára Partizánskeho Jakubík. Domáci dokázali na presnú strelu odpovedať rýchlo, o minútu súper znížil na rozdiel dvoch gólov. Dráma v závere sa však nekonala, Baláž v 80. minúte potvrdil dobrú formu a svojou druhou strelou v zápase jednoznačne potvrdil víťazstvo Topoľčian 4:1.

Výhrou v Partizánskom si chlapci zabezpečili postup do druhého kola Slovnaft cupu. V ňom bude našim súperom mužstvo ŠK Šurany, na ktorého ihrisku odohráme duel o postup do 3. kola v stredu 12. augusta.

Slovnaft Cup – I. kolo:

FK Tempo Partizánske – MFK Topvar Topoľčany 1:4 (0:2)

Góly: 48. Křapka – 8. a 72. Baláž, 19. Grman, 47. Jakubík

Zostava: Uhlár (75. Kochan) – Uhrovský, Rusnák, Chrenko, Baláž – Rybanský, Švajlen, Buček (62. Kaman) – Kutiš, Jakubík, Grman

Čítajte aj:

Dôležitý prehľad pre fanúšikov topoľčianskeho klubu: KOMPLETNÝ ROZPIS jesennej časti ligy v kocke!

Hokejisti poznajú dátum štartu novej sezóny: S kým sa v úvodnom dueli stretnú?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM