Dávid Hrdý Hádzaná

Hádzanári na víťaznej vlne: Topoľčany rozdrvili Považskú Bystricu

Na poslednú chvíľu sa duel medzi Považskou Bystricou a Topoľčanmi odohral na ihrisku žochárov. Po rozpačitom zápase s Modrou si Topoľčanci vo včerajšom zápase dokonale napravili reputáciu. Považanom nedali žiadnu šancu a uštedrili im vysokú prehru.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanári na víťaznej vlne: Topoľčany rozdrvili Považskú Bystricu
Zdroj: TASR

Domáci nastúpili opäť bez absentujúceho Drápala. V zostave ho nahradil dorastenec Králik. Žochári vystrelili na Považanov už od úvodu zápasu. Problémy im robila najmä tvrdá obrana. Tá bola nekompromisná a dokonale tlmila ofenzívnu snahu hostí.

Zápas bol od začiatku až do konca pod taktovkou Topoľčancov. Už od prvých minút spoľahlivo viedli. Darilo sa najmä strelecky disponovanému Polakovičovi, ktorý nastrieľal 9 gólov.Pozitívnym bol výkon nováčika Melnyka. Ten po neistých výkonoch v tomto zápase ukázal svoje kvality. Zápas mu vyšiel a korunoval ho piatimi gólmi.

V bránke spoľahlivo opäť chytal Meluš a už polčasový výsledok načrtol dobrú fazónu a chuť po víťazstve domácich. Ten vyhrali vysokým rozdielom 17:10. Druhý polčas pokračoval v nastolenom tempe. Považania sa len veľmi ťažko presadzovali cez obranný val domácich.

Protiútoky našich hráčov boli zdrvujúce, navyše hostia začali odchádzať aj kondične. Ivan Pompoš dal potom možnosť aj hráčom z lavičky. Meluša v bránke dokonale zastúpil mladý talent Patrik Králik a Topoľčanci potvrdili svoj skvelý výkon víťazstvom 37:26.

Foto:Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM