Katarína Jankeje Šport

Hokejistov Topoľčian povedie nový kouč: KTO nahradí Svätopluka Kosíka?

Nová sezóna prinesie pre topoľčiansky hokej niekoľko noviniek. Jednou z najdôležitejších je zmena na poste trénera. Kto povedie našich chlapcov v prvoligových bojoch?

Ilustračný obrázok k článku Hokejistov Topoľčian povedie nový kouč: KTO nahradí Svätopluka Kosíka?
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčianski hokejisti budú mať v novej sezóne nového kouča. Ako informoval klub na svojich stránkach, už v prípravných stretnutiach povedie našich seniorov ako tréner Miroslav Nemček. Na poste tak nahradí Svätopluka Kosíka.

Nemček je odchovanec dubnického hokeja. Väčšina trénerskej kariéry je spätá s Dubnicou a dubnickým hokejom, no ako hráč si zahral aj vo francúzskom Tours, či belgickom Olympia Berg. V Topoľčanoch pôjde o jeho vôbec prvú skúsenosť s trénovaním seniorského družstva.

„Držíme mu palce a prajeme do práce so seniormi veľa chuti a elánu a čo najlepšie výsledky s našimi mužmi v I. lige,“ dodáva vedenie klubu vo svojom stanovisku. Hráči HC Topoľčany v týchto dňoch zarezávajú v príprave, počas augusta absolvujú viacero stretnutí doma i vonku. Kompletný rozpis duelov nájdete v našom článku: Príprava topoľčianskych hokejistov: Pozrite si termíny zápasov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM