Katarína Jankeje Kultúra

Január bude v Topoľčanoch stáť za to: TIPY na skvelé podujatia na celý mesiac

Rok 2016 so sebou prinesie aj poriadnu dávku zaujímavých podujatí. Už v januári sa v Topoľčanocha okolí uskutoční viacero akcií, na ktoré sa oplatí skočiť. Pozrite si naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Január bude v Topoľčanoch stáť za to: TIPY na skvelé podujatia na celý mesiac
Zdroj: Dnes24.sk

Divallo Tesáre – Ježiško nám priniesol mamičku

3. január, Kultúrny dom Bošany

Známe Divallo Tesáre si pre milovníkov kultúry pripravilo hru Ježiško nám priniesol mamičku, s ktorou počas sviatkov obídu viaceré obce. Ako uvádzajú divadelníci, pôjde o krásny vianočný príbeh, ktorý zaujme a poteší malých aj veľkých. 3. januára zavítajú do Bošian.

Detský filmový festival

5. január, kino Topoľčany

Detský filmový festival je už obľúbenou súčasťou vianočného programu v Topoľčanoch. Aj tento rok bude prebiehať v kine Spoločenského domu v Topoľčanoch. Filmový maratón sa rozbehne od 5. januára, na programe budú ako inak rôzne obľúbené rozprávky, pričom začiatok premietania je vždy o 17.00 večer.

Mestský reprezentačný ples

8. január, Dom kultúry Topoľčany

Zimné obdobie tradične so sebou prinesie aj poriadnu dávku plesovej zábavy. V Topoľčanoch sa dočkáme už 9. pokračovania obľúbeného Reprezentačného plesu. Ten prebehne 8. januára v Dome kultúry so začiatkom od 20.00 hodiny večer. Hlavnou hviezdou bude známy slovenský spevák Peter Cmorík. Počas večera návštevníkov zabaví a roztancuje skupina Happyband Orchestra.

Ples gurmánov

9. január, Dom kultúry Topoľčany

V sobotu 9. januára nás čaká totiž tretí ročník Plesu gurmánov. Ako napovedá názov, hlavnou súčasťou večera bude jedlo, ale nie hocaké. Pochúťky modernej slovenskej kuchyne bude servírovať najlepší kuchár za rok 2014 na Slovensku Marian Filo aj s jeho tímom z reštaurácie Kaštieľ Čereňany. Hosťom večera bude zlatá slávica a populárna česká speváčka Helena Vondráčková.

Búrlivá jar

11. január, Divadlo Andreja Bagara Nitra

Divadlo Andreja Bagara v Nitre sa v januári rozhodne oplatí navštíviť. 11. januára uvedie hru Búrlivá jar. Vtipný príbeh ne-obyčajných ľudských životov, zasadený do príťažlivého sveta divadelných líčidiel a šatní, bude plne v rukách našej tohtoročnej hereckej jubilantky Gabriely Dolnej a jej protihráča Juraja Hrčku.

Oldies ples

16. január, Kultúrny dom Nemčice

Po roku sa milovníci plesovej zábavy a štýlu oldies môžu tešiť. V priestoroch Kultúrneho domu v Nemčiciach opäť prebehne obľúbený Oldies ples. V sobotu 16. januára zabávať návštevníkov známeho podujatia bude skupina Gin Tonic. Na benefičnej akcii vystúpia špeciálni hostia, a to Zuzana Šebová a Michal Kubovčík. Svoje schopnosti na akcii predvedie gymnastický oddiel DonalGym Ludanice.

Umelecký ples

29. január, Dom kultúry Topoľčany

Štýl a móda 20. a 30. rokov minulého storočia bude kraľovať na treťom pokračovaní Umeleckého plesu v Topoľčanoch. V priestoroch Domu kultúry sa počas večera môžete tešiť na známu skupinu Funny Fellows, domácu SKDK Band či DJ Tričko. Organizátori nezabudli ani na exkluzívneho hosťa, tým bude tento ročník Zuzana Tlučková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM