Katarína Jankeje Správy

Je rozhodnuté: Rudolf Chovanec končí ako riaditeľ Mestského kultúrneho strediska v Topoľčanoch!

Posledné zasadnutie zastupiteľstva pred komunálnymi voľbami prinieslo okrem iného aj návrh na odvolanie riaditeľa Rudolfa Chovanca. Prečo končí a kto ho nahradí?

Ilustračný obrázok k článku Je rozhodnuté: Rudolf Chovanec končí ako riaditeľ Mestského kultúrneho strediska v Topoľčanoch!
Foto: Katarína Jankeje

Poslanci mestského zastupiteľstva v Topoľčanoch na stredajšom zasadnutí preberali rôzne záležitosti. Jednou z nich bol aj návrh na odvolanie vedúceho pracovníka Mestského kultúrneho strediska v Topoľčanoch spolu s navrhnutím dočasného riadenia inou osobou. Dlhoročný riaditeľ Rudolf Chovanec sám požiadal mesto o ukončenie pracovného pomeru k 31. októbru tohto roka zo zdravotných dôvodov. Zastupiteľstvo sa na návrhu zhodlo jednomyseľne, známa osobnosť kultúry v Topoľčanoch tak definitívne končí.

Na nového riaditeľa si budeme musieť chvíľu počkať, nakoľko pozícia bude obsadzovaná výberovým konaním. Dočasným riadením danej inštitúcie bola poverená Katarína Baculáková. Nejde o novú tvár, Baculáková je dlhoročnou pracovníčkou kultúrneho strediska, kde doteraz pôsobila ako vedúca oddelenia kúlturno-výchovných aktivít.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM