Katarína Jankeje Kultúra

Juniorské talenty na divadelných doskách: Tesáre oživia trpaslíkov, kúzelníka i vládkyňu lesov!

Valentínska sobota sa v Tesároch bude niesť v znamení divadla. Mladí ochotníci si pre fanúšikov pripravili známy-neznámy rozprávkový príbeh Paťa a (asi) sedem trpaslíkov.

Ilustračný obrázok k článku Juniorské talenty na divadelných doskách: Tesáre oživia trpaslíkov, kúzelníka i vládkyňu lesov!
Zdroj: YouTube.com

Mladší kolegovia obľúbených ochotníkov z Tesár si pripravili pre veľkých aj malých predstavenie Paťa a (asi) sedem trpaslíkov, ktoré nádejné talenty uvedú v sobotu 14. februára v priestoroch Kultúrneho domu v Tesároch. Rozprávka Miloša Janoušeka rozpovie príbeh o zblúdilej ovci Pati so sklonom k expanzívnej gastronómii, trpaslíkoch, vládkyni lesa, ktorá vlastne nemá čomu vládnuť a o kúzelníkovi Roarindorasta­farakversolovi.

„Naša hlavná hrdinka Paťa, kuchárka z malého útulného panelákového bytu na šiestom poschodí, sa po vyskúšaní nového receptu ocitne na neznámom mieste. Čo ju tu čaká? Koho stretne? Pomôže jej niekto vrátiť sa domov? Na tieto otázky sa dozviete odpovede po pozretí si nášho predstavenia,“ uvádza sa v oficiálnej pozvánke divadelníkov.

Rozprávku o tom, že „niekedy sa trpaslíkov nedopočítaš ani keby hladní po lese chodili“ ochotníci uvedú v sobotu hneď dvakrát, o 18:00 hod. a 19:30 hod. večer. Máte teda ešte pár dní na nacvičenie jednoduchého čarodejníckeho mena – Roarindorasta­farakversol.

Video: Tomáš Grman

Juniorské talenty na divadelných doskách: Tesáre oživia trpaslíkov, kúzelníka i
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM