Katarína Jankeje Samospráva

Juraj Želiska o prehre vo voľbách: Ďakujem svojim voličom, je to obrovská skúsenosť!

Komunálne voľby máme za sebou. Podľa výsledkov Štatistického úradu si ľudia v Topoľčanoch zvolili staronového primátora Petra Baláža. Ako vníma výsledky Juraj Želiska?

Ilustračný obrázok k článku Juraj Želiska o prehre vo voľbách: Ďakujem svojim voličom, je to obrovská skúsenosť!
Zdroj: Dnes24.sk

Je rozhodnuté, v komunálnych voľbách si obyvatelia Topoľčian zvolili už po tretí raz ako primátora Petra Baláža. Jeho vyjadrenie si prečítate v našom článku: Staronový primátor Peter Baláž o víťazstve: Chcem si pár dni oddýchnuť, voľby boli náročné.

V komunálnych voľlbách Juraj Želiska nevyhral. Ako však hovorí, neľutuje. „Obyvatelia Topoľčian si zvolili svojho zástupcu, ja mu touto cestou gratulujem. Uchádzal som sa čestne o funkciu primátora, bola to pre mňa obrovská skúsenosť. Posilnilo ma to a idem ďalej.“

Niekoľkomesačný stres opadol, teraz príde na rad oddych: „Som vyrovnaný a pokojný, teším sa na dovolenku, ktorú sa chystám stráviť na Male Divách.“ A kam povedú najbližšie kroky nezvoleného kandidáta? „Nedeľu strávim so svojou rodinou, a pondelok idem pracovať v rámci natáčania pre jednu komerčnú televíziu,“ dodal na záver Želiska.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM