Katarína Jankeje Kultúra

KAM s deťmi počas najbližších víkendov? Pozrite si tipy na skvelé karnevalové akcie plné zábavy

Fašiangy so sebou prinesú viacero podujatí, ktoré potešia najmä deti. Poradíme vám, kam s vašimi ratolesťami za zábavou.

Ilustračný obrázok k článku KAM s deťmi počas najbližších víkendov? Pozrite si tipy na skvelé karnevalové akcie plné zábavy
Zdroj: Dnes24.sk

Blíži sa tradičné fašiangové obdobie, pre ktoré sú typické okrem iného aj rôzne maškarné plesy či karnevaly. V topoľčianskom okrese sa počas najbližších víkendov uskutoční hneď niekoľko takýchto podujatí, ktoré sú určené našim najmenším. Pozrite sa, kde a kedy sa môžete s deťmi do sýta vyzabávať.

23. január – Detský karneval

Práznovce

Dom kultúry v Práznovciach bude dejiskom Detského karnevalu s diskotékou. V sobotu 23. januára sa od 15.00 hodiny môžete s deťmi zabaviť na moderovanom programe s rôznymi súťažami, pre najmenších bude pripravené aj obľúbené bludisko. Organizátori mysleli na všetko, nebude chýbať ani občerstvenie a kopec zábavy počas detskej disco.

31. január – Fašiangový karneval

Bojná

V známej obci bude koniec januára patriť deťom, maskám a fašiangom. Počas nedele (31. január) sa v Dome kultúry uskutoční Fašiangový karneval. Detská zábavná súťaž štartuje o 14.30 hod. popoludní, kedy sa začnú zapisovať masky, vyhodnotenie a odmeňovanie tých najšikovnejších je na pláne o 17.00 hod.

7. február – Detská fašiangová bavenica a disco

Topoľčany

Dejiskom Detskej fašiangovej bavenice bude Dom kultúry, v nedeľu 7. februára sa od 16.00 hod. deťom predstaví topoľčiansky divadelný súbor SemTam, užijú si aj Klauniádu Čarovný nos. Počas nedeľňajšieho popoludnia sa na pódiu objaví aj skupina Novum so svojím tanečným vystúpením a nebude chýbať ani tradičná detská disko. Čaká ich tiež maľovanie na tvár, výtvarný workshop, kde si budú môcť vytvoriť vlastnú masku, či profesionálne fotenie.

Môže vás zaujímať:

Korčuľovanie v Topoľčanoch počas najbližších dní: V aké časy je zimák prístupný pre verejnosť?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM