Katarína Jankeje Hádzaná

Koniec všetkým nádejam: Topoľčany vypadli z Pohára EHF

Slovenský vicemajster prehral v nedeľňajšej odvete 3. kvalifikačného kola na palubovke švajčiarskeho Pfadi Witerthur 25:32. Keďže pred týždňom nestačil na svojho súpera ani doma, so súťažou sa lúči. Slovenská hádzaná tak nebude mať v skupinovej fáze Pohára EHF žiadne zastúpenie.

Ilustračný obrázok k článku Koniec všetkým nádejam: Topoľčany vypadli z Pohára EHF
Zdroj: Dnes24.sk

Líder švajčiarskej ligy potvrdil vo svojej aréne triumf z prvého zápasu, keď v odvete od začiatku na palubovke dominoval. Topoľčanski hádzanári sa v prvom polčase ťažko presadzovali cez obranný val domácich, ktorí si v 22. minúte vypracovali už sedemgólový náskok (13:6). Do kabín napokon odchádzali zverenci trénera Dezidera Jakubičku s päťgólovým mankom.

Ani po zmene strán sa naši chlapci nepriblížili k stavu, ktorý by im dával nádej na postup. Winterthur bez problémov kontroloval priebeh zápasu, osem minút pred koncom viedol 26:21 a suverénne si zabezpečil postup do ďalšej fázy súťaže. Slovenský vicemajster tak prehral v nedeľňajšej odvete na palubovke švajčiarskeho súpera 25:32. Najlepším strelcom spomedzi topoľčianskych hádzanárov bol s ôsmimi gólmi Lukáš Klačanský.

Pfadi Winterthur – HK Agro Topoľčany 32:25 (15:10)

Najviac gólov: Krieg 8, Jud 7 – Klačanský 8, Pupík a Polakovič po 4.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM