Katarína Jankeje Správy

Letné kúpalisko v Topoľčanoch s novinkou: ČO všetko na nás čaká počas prázdnin?

Mestské kúpalisko už stihlo otvoriť letnú sezónu 2015. Okrem samotných bazénov budú mať návštevníci počas prázdnin k dispozícii rôzne možnosti na športové vyžite a aktívny relax. Pribudne aj zaujímavá novinka.

Ilustračný obrázok k článku Letné kúpalisko v Topoľčanoch s novinkou: ČO všetko na nás čaká počas prázdnin?
Zdroj: TASR

Letné kúpalisko v Topoľčanoch otvorilo svoje brány pre obyvateľov mesta a turistov s príchodom prvých teplých dní. V priestoroch kúpaliska sa návštevníci môžu už tradične okúpať vo viacerých bazénoch. To však nie je všetko.

Môžete si aj zacvičiť

Mesto nezabudlo ani športové aktivity počas teplých dní. „Na kúpalisku sú k dispozícií fitness cvičebné prvky, ako aj trampolína pre dospelých a deti, či stolnotenisové stoly,“ informovala Alžbeta Melicherová z Mestského úradu v Topoľčanoch.

Pribudne novinka

Samozrejmosťou cez toto leto budú taktiež rôzne ihriská, zahrať si budete môcť na tenisových kurtoch, nohejbalovom ihrisku, ale aj na viacerých volejbalových plážových ihriskách s pieskom. Horúcou novinkou, ktorá sa na našom kúpalisku rozbieha v tomto roku je Aquafitness.

Ide o zábavné cvičenie v bazéne na hudbu, pričom sa využíva prirodzený odpor vody na telo. Aquafitness bude prebiehať v stredu, piatok, sobotu a nedeľu o 18.00 hod. v strednom bazéne pod vedením certifikovanej inštruktorky.

Kúpalisko bude okrem toho dejiskom dvoch obľúbených podujatí. „Počas leta sa uskutoční Nohejbalový turnaj o Pohár primátora mesta Topoľčany dňa 18. júla a 8. augusta Volejbalový turnaj o Pohár primátora,“ dodala Melicherová.

Čítajte aj:

Letné kúpalisko so zmenami: TOĽKOTO zacvakáme za lístky po novom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM