Rastislav Búgel Samospráva

Leto sa blíži: Mesto dáva do nájmu dva bufety na kúpalisku

Pokiaľ máte podnikateľského ducha a chceli by ste svoje šťastie vyskúšať počas letných mesiacov, máte jedinečnú príležitosť. Radnica totiž vypísala ponukové konanie na prenájom dvoch bufetov na topoľčianskom kúpalisku.

Ilustračný obrázok k článku Leto sa blíži: Mesto dáva do nájmu dva bufety na kúpalisku
Zdroj: TASR

Ako informuje radnica na svojom webe, jedná sa o bufety číslo 3 a 4 na topoľčianskom letnom kúpalisku. V ponukovom konaní musí záujemca uviesť cenu za obchodný (12,50 m2) a skladový priestor (7 m2), terasu (40 m2) a celkovú sumu za všetky priestory na celý rok za meter štvorcový. „Z celkovej sumy spolu za všetky priestory v EUR/rok bude následne vypočítaná suma za konkrétnu dobu nájmu, závisiacu na schválenej dobe prevádzky letného kúpaliska,“ píše sa v ponukovom konaní.

Svoje ponuky posielajte v zalepenej obálke s označením „Súťaž bufet č. 4 LK“ alebo „Súťaž bufet č. 3 LK“ na adresu: Mesto Topoľčany, Mestský úrad, M.R. Štefánika 1, 955 01 Topoľčany. Termín najneskoršieho doručenia ponúk je 15. 04. 2016 do 12,00 hod.

„Uchádzač má právo zúčastniť sa otvárania obálok s cenovými ponukami, ktoré sa bude konať dňa 15. 04. 2016 o 13,00 hod. na Mestskom úrade Topoľčany – Odbor správy majetku a služieb – kancelária číslo 142,“ informuje mesto Topoľčany na svojom webe.

Viac informácií o nebytovom priestore môžu záujemcovia dohodnúť na MsÚTopoľčany, odbor správy majetku a služieb, č.t. 038/5340142 .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM