Katarína Jankeje Samospráva

Mesto zaujíma váš názor: Pomôžte vylepšiť a zefektívniť život v Topoľčanoch!

Chýba vám niečo v našom meste? Cítite sa tu bezpečne? Aj takéto otázky nájdete v anonymnom dotazníku, ktorý si pre svojich obyvateľov pripravil mestský úrad. Zámer je jasný – vylepšiť a zefektívniť život v Topoľčanoch.

Ilustračný obrázok k článku Mesto zaujíma váš názor: Pomôžte vylepšiť  a zefektívniť  život v Topoľčanoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto na svojich oficiálnych stránkach zverejnilo výzvu, s ktorou sa obracia na obyvateľov. Vo forme anonymného dotazníka môžete teraz prispieť ku žiadaným zmenám v Topoľčanoch.

„Milí obyvatelia, v tomto dotazníku môžete vyjadriť všetky vaše pozitívne aj negatívne pohľady na život v našom meste. Myslíme si a dúfame, že takouto spoluprácou dosiahneme vyššiu efektívnosť, synergiu a koherenciu jednotlivých prvkov regionálneho rozvoja na všetkých úrovniach a lepšiu komunikáciu s vami – obyvateľmi nášho mesta,“ vysvetľuje Vladimír Grežo, projektový manažér MsÚ Topoľčany.

Odpovedať tak môžete na otázky ako Čo vám v meste chýba? alebo Aké zmeny by ste uvítali? Dotazník nájdete na webe mesta Topoľčany, vyplnený ho môžete zaslať buď mailom na vladimir.grezo@topolcany.sk alebo doručiť na Mestský úrad (č. dverí 340).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM