Katarína Jankeje Rôzne

Mikuláš zavíta na Margarétku: Písanie listov Ježiškovi, vozenie na koči či detská disco!

Mikuláš neobíde ani sídlisko Juh v Topoľčanoch, v nedeľu sa naše ratolesti na Margarétke stretnú s populárnou postavou Vianoc. Program je však omnoho bohatší.

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš zavíta na Margarétku: Písanie listov Ježiškovi, vozenie na koči či detská disco!
Foto: Iveta Hrabovská

Každý zbožňuje Mikuláša, či ide o deti alebo dospelých. Obľúbený zábavný park Margarétka pri príležitosti sviatku pripravil pre svojich návštevníkom akciu Mikulášske popoludnie s bohatým programom nielen pre najmenších.

Podujatie sa uskutoční v nedeľu 7. decembra, od 14.00 popoludní sa na Margarétke môžete s ratolesťami zapojiť do tvorivej dielne, kde sa budú písať listy Ježiškovi či urobiť pamätné fotografie so skutočným Mikulášom. Na deti tiež čaká vianočný koč, detská diskotéka i púšťanie balónikov šťastia.

Organizátori mysleli aj na tých starších návštevníkov. Pre dospelých bude pripravené varené víno, punč či skvelá zábava pri akustickom koncerte topoľčianskej kapely TRYAMERA. Ak chcete svojim deťom darovať na tento sviatok niečo špeciálne, stačí balíček priniesť pred akciou organizátorom a Mikuláš sa už o doručenie do správnych rúk určite postará.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM