Dávid Hrdý Šport

Miro Šatan sa po mesiacoch opäť tešil z gólu: Proti Jaroslavľu skóroval hneď dvakrát!

Miro Šatan vo svojom druhom zápase svojimi dvomi gólmi výrazne prispel k víťazstvu v zápase Slovana proti Jaroslavľu. Po siedmich mesiacoch si tak vychutnal gólovú radosť pred slovenským publikom.

Ilustračný obrázok k článku Miro Šatan sa po mesiacoch opäť tešil z gólu: Proti Jaroslavľu skóroval hneď dvakrát!
Zdroj: Webnoviny.sk

Slovanisti prehrávali už 0:2 no potom na obrat v zápase zavelil Miro Šatan. Svojimi dvomi gólmi vyrovnal skóre a postavil domácich na nohy. Po gólovej prestrelke nakoniec zvíťazil Slovan nad Jaroslavľom 5:3. Šatan bol vyhlásený za najlepšieho hráča domácich.

„Na tréningoch som sa cítil každým dňom lepšie, konečne som sa aj poriadne vyspal. Pred zápasom som sa cítil dobre. Som rád, že som mohol gólmi pomôcť mužstvu k víťazstvu. Aby sa hráč po dlhšej prestávke dostal do psychickej a fyzickej pohody, potrebuje dať pár nahrávok či streliť gól. Ukázalo sa, že čas, ktorý som venoval príprave, bol na niečo dobrý“, povedal po zápase Miro Šatan.

Po prvom zápase sa objavovali názory, že Šárky je už za zenitom a nebude schopný podávať také výkony, na aké sme pri ňom boli zvyknutí. No teraz potvrdil, že stále patrí medzi najlepších hokejistov Slovenska.

Zdroj: webnoviny.sk, TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM