Dávid Hrdý Iné športy

Miro Šatan sa vracia: Záujem o neho prejavili vo Fínsku

Odchovanec topoľčianskeho hokeja Miro Šatan po dlhej odmlke sa zdá opäť vracia na hokejovú scénu. Z hokejového sveta prišla nečakaná správa, že jeho ďalším pôsobiskom by mal byť fínsky klub KalPa Kuopio.

Ilustračný obrázok k článku Miro Šatan sa vracia: Záujem o neho prejavili vo Fínsku
Zdroj: TASR

O 39-ročného, skúseného hokejistu má tento klub vážny záujem a už mu predložil aj návrh zmluvy. Po dlhej hráčskej pauze by sa tak Miro Šatan mohol vrátiť na ľad. „Všetky papiere sú už pripravené, čaká sa len na hráčov súhlas,“ uviedol pre periodikum výkonný riaditeľ KalPy Toni Saksman.

Šatanove údajné ďalšie pôsobisko sa momentálne nachádza na predposlednom mieste tabuľky. „V prípade kladného stanoviska okamžite kupujeme letenky. Máme širší zoznam potenciálnych posíl, Šatan v ňom figuruje na prvom mieste,“ dodal.

Miro Šatan sa momentálne nachádza v USA kde aj trénuje. Ešte pred odletom do zámoria mu zmluvu ponúkol aj Slovan Bratislava, no neprijal ju. Držiteľ Stanleyho pohára a kapitán majstrov sveta by si tak mohol skúsiť aj fínsku ligu. Každopádne mu v jeho ďalšej kariére držíme palce a prajeme mu ešte veľa športových úspechov!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM