Katarína Jankeje Rôzne

Myslíte si, že viete variť a trúfate si verejne zmerať sily? Ukážte sa na Bošianskej vareške!

V Bošanoch bude prebiehať chutná súťaž. Kto si trúfa zmerať sily vo varení a verejne pripraviť svoju gulášovú, fazuľovú, kapustovú alebo držkovú polievku má možnosť ukázať svoje umenie.

Ilustračný obrázok k článku Myslíte si, že viete variť a trúfate si verejne  zmerať sily? Ukážte sa na Bošianskej vareške!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu, 11. októbra doma nevarte. Príďte radšej do Bošian, kde bude prebiehať akcia Bošianska vareška 2014. Skupinky 3 až 4 členov sa môžu zapojiť sa do súťaže vo varení tradičných polievok ako gulášová, držková, fazuľová a kapustová polievka a predviesť tak svoje kulinárske umenie.

Organizátori pripravujú opäť kvalitnú gurmánsku súťaž o vecné ceny, tombolu, skvelú zábavu a pestrý program pre rodiny a deti. Pred kultúrnym domom v Bošanoch bude pripravený skákací hrad, maľovanie detí na tvár, tvorivé dielne, cukrová vata či ľudoví remeselníci. O hudobný sprievod sa postará hudobná skupina z Topoľčian Funny.

Ak sa chcete zapojiť sa do súťaže a máte po ruke 3 – 4 členov tímu, svoje družstvo do súťaže prihlásite vyplnením a zaslaním prihlášky. Nečakajte na poslednú chvíľu, keďže na mieste sa zapojiť už nedá. Všetky potrebné informácie nájdete na http://bosany-nasaobec.webnode.sk/

Foto: Ivan Valko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM