Katarína Jankeje Samospráva

Na letnom kúpalisku sa v júli slnilo vyše trinásť tisíc ľudí: V rekordný deň bol poriadny nátresk!

Letné prázdniny sú v druhej polovici. Poväčšine teplé dni striedajú chladnejšie a od toho sa odvíja aj návštevnosť kúpalísk. Letné kúpalisko v Topoľčanoch navštívilo v júli viac ako trinásť tisíc ľudí. Kedy bol a koľko ľudí prišlo v rekordný deň za uvedený mesiac?

Ilustračný obrázok k článku Na letnom kúpalisku sa v júli slnilo vyše trinásť tisíc ľudí: V rekordný deň bol poriadny nátresk!
Zdroj: TASR

Kúpalisko v meste je obľúbenou lokalitou mládeže, rodiniek i dôchodcov. Sami sme sa boli presvedčiť, že miesto je v horúcich dňoch preplnené. Ako nám prezradila Alžbeta Melicherová, vedúca odboru správy majetku a služieb mesta Topoľčany: „Z 31 júlových dní bolo naše letné kúpalisko zatvorené iba 6 dní, pričom okúpať sa prišlo až 13 348 ľudí.

Rekordný deň bol na našom kúpalisku poriadny nátresk. „Najviac ľudí naše kúpalisko navštívilo 20. júla, kedy sme zaznamenali až 2 278 občanov,“ informuje Melicherová. Takýto pretlak návštevníkov na jeden bazén pre dospelých a jeden pre deti uberá na pohodlí a komforte kúpaliska. Situáciu by mohol vyriešiť ďalší bazén pre dospelých. Plány na prestavbu sú však v nedohľadne.

Na potrebu druhého bazéna upozorňujú aj naši respondenti, ktorých sme boli na kúpalisku pred nedávnom vyspovedať. Čo chvália a na čo sa sťažujú v rámci služieb či samotného kúpaliska si môžete prečítať v našom článku: Letné kúpalisko v Topoľčanoch: Praská vo švíkoch! Čo by ste chceli na našom kúpalisku zlepšiť vy?

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM