Katarína Jankeje Rôzne

Najsexi futbalista Topoľčian reaguje na anketu: Dámy, vieme tiež či je zadaný!

V ankete o najsexi futbalistu Topoľčian sa síce medaily neodovzdávali, no aj napriek tomu si topoľčianske dievčatá vybrali. Zisťovali sme reakciu samotného víťaza Dávida Badinského.

Ilustračný obrázok k článku Najsexi futbalista Topoľčian reaguje na anketu: Dámy, vieme tiež či je zadaný!
Zdroj: Dnes24.sk

Topoľčianske dievčatá, fanúšičky aj nefanušíčky, sme nedávno v uliciach mesta oslovili s otázkou: Kto je podľa vás najkrajší futbalista a prečo? Najviac hlasov a zasnených úsmevov od topoľčianskych báb dostal napokon 24-ročný Dávid Badinský.

„Určite ma výsledok prekvapil, keďže som ani nevedel, že sa robí nejaká anketa a výhra poteší v každej ankete,“ zhodnotil so smiechom víťaz. Ako nám povedal, veselá debata o výhercoch neobišla ani futbalovú kabínu: „.Reakcie v kabíne boli vtipné, všetko v rámci priateľského podpichovania nielen mňa, ale aj dvoch zvyšných víťazov „Palčiho báčiho“ a „Plána“. Bola z toho sranda vlastne ako pred každým tréningom v kabíne ružových panterov.

Keďže mladé baby zaujíma okrem iného aj či je ich idol zadaný, vyzvedali sme ako je tu u 24-ročného Dávida so záväzkami. Mladé dámy, máme dobrú správu, ako nám prezradil samotný futbalista, šanca tu je. „Som šťastne slobodný,“ dodal so smiechom Dávid.

Foto: Dávid Badinský

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM