Monika Földešiová Tlačové správy

Najvyšší čas kúpiť stavebný pozemok pre stavbu rodinného domu

Začala jeseň a nastal ideálny čas kúpiť stavebný pozemok, aby ste mohli po zime začať so stavbou Vášho vysneného rodinného domu v meste Topoľčany.

Ilustračný obrázok k článku Najvyšší čas kúpiť stavebný pozemok pre stavbu rodinného domu
Zdroj: Dnes24.sk

Domy na predaj v lokalite Topoľčany

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR, za posledný mesiac najviac zaujali tieto rodinné domy:

Na predaj Topoľčany Prašice rodinný dom

Na predaj starší rodinný dom v obci Prašice okres Topoľčany. Domček je v pôvodnom stave. Nachádza sa v tichej lokalite v blízkosti rekreačného strediska Duchonka. Plocha pozemku je 710m2. Má 1+1 izbu a +1 komoru čo môže byť ako ďalšia izba. Dobrý stav. Steny omietky. Okná pôvodné drevené. Sedlová strecha. Rovinatý pozemok. Betónová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. V blízkosti pozemku sa nachádza kanalizácia. Výhodou domčeku je možnosť prerobenia podľa vlastných predstáv nového majiteľa, alebo využívať na oddych, relax, je slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika. Cena 16 490,00 EUR/cel­kom. Ev. číslo: 83939

Rodinný dom na predaj Topoľčany Krušovce

Na predaj starší rodinný dom v obci Krušovce okres Topoľčany. Dom je v pôvodnom stave z väčšej časti z nepálenej tehly. Plocha pozemku je 922m2. Pôvodný stav. Steny omietky. Okná pôvodné drevené. Sedlová strecha. Mierne svahovitý pozemok. Betónová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka. V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka, kanalizácia. Výhodou domu je slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu. Cena 18 990,00 EUR/cel­kom. Ev. číslo: 83733

Pozemky na predaj v lokalite Topoľčany

Návštevníkov nášho webu, kde nájdete reality a nehnuteľnosti z celej SR, za posledný mesiac najviac zaujali tieto stavebné pozemky:

Pozemok pre bývanie na predaj Veľké Dvorany

Stavebné pozemky blízko mesta na rovinatom pozemku s plynom a elektrinou na hranici, vedľa asfaltovej cesty. V záujme možnosť rozparcelovania pozemku.

Horné Štitáre okr.Topoľčany pozemok pre bývanie na predaj

Na predaj pozemky – pre bývanie Horné Štitáre. Plocha: pozemku 560m2. Šírka pozemku 17m a dĺžka 33m. Cena dohodou. Ev. číslo: 84991

Komplexné služby v sieti realitných kancelárií Reality holding +

V Rh+ máte expresnú obsluhu a telefonicky nás môžete kontaktovať každý deň aj cez víkendy a sviatky od 8:00 do 20:00. Využite aj naše finančné služby v oblasti úverov; pomôžeme Vám s oddlžením; riešením exekúcií a ťarch; prípadne pomôžeme s dofinancovaním kúpy nehnuteľnosti. Každý, kto cez nás predá alebo kúpi svoju nehnuteľnosť, automaticky získava poukaz na pobyt na Kanárskych ostrovoch zdarma.

Reality Holding ponuka pozemkov TO
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM