Katarína Jankeje Rôzne

Natália (12) opäť zahviezdi: Talentovaná Topoľčianka sa objaví na televíznych obrazovkách!

Slovenské televízie majú o všestranne nadanú 12-ročnú Natáliu veľký záujem. Žiačku základnej školy v Topoľčanoch budete mať možnosť čoskoro zazrieť už v druhom známom seriáli.

Ilustračný obrázok k článku Natália (12) opäť zahviezdi: Talentovaná Topoľčianka sa objaví na televíznych obrazovkách!
Zdroj: Dnes24.sk

Natália Ondrejmišková (12), žiačka Základnej školy Tríbečská je nesporným talentom. V lete minulého roka sa prebojovala cez tisícky ostatných na kastingu do seriálu Superhrdinovia. Nakoniec si mladá Topoľčianka zahrala až v dvoch častiach. Viac sa dočítate v našom článku: Veľký úspech žiačky základnej školy: Zahrá si hlavnú úlohu v známom seriáli!

Nečakane jej zavolali

Ako to už býva, po prvom úspechu začínajú ponuky prichádzať samé. Topoľčianka nebola výnimkou.

„Natália je už na základe účinkovania v seriáli Superhrdinovia evidovaná v jednej bratislavskej castingovej agentúre s dobrými odporúčania, že je šikovná a má skúsenosti z natáčania. Jedného dňa zavolali, že by sa Natália hodila na jednu postavu do seriálu Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou. Poslali sme im aktuálnu fotografiu a povedali nám, že sa poradia s režisérom a ak sa bude hodiť, dajú nám vedieť," prezradila nám mama Natálie, pani Monika.

Natáčanie s virózou

Na odpoveď však dlho čakať nemuseli.“Hneď na druhý deň pani z produkcie volala, že si prezreli dané epizódy, že je veľmi talentovaná a berú ju. Po vzájomnom dohovore nám poslali scenár, ktorý sa musela naučiť za 3 dni, dodali termíny nakrúcania a bolo. Nakrúcalo sa začiatkom jari a ako naschvál Natáliu trápila viróza, takže musela natáčať v horúčke s plným nosom a bolesťou hrdla. Ale zvládla to.“

Kolegovia boli milí

A akú úlohu si mladá Topoľčianka zahrá? V epizóde stvárni 13-ročnú Mišku Balážovú, dcéru rozvádzajúcich sa rodičov, pričom otec odchádza od rodiny a mama zostáva s dvomi dcérami sama, dostáva sa do depresií a začne robiť hlúposti. Práve dcéry jej pomáhajú sa so všetkým vyrovnať. Epizódu seriálu Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou, Mama v puberte, odvysiela RTVS v sobotu, 23. mája o 21.10 hodine ve­čer.

Natália si spoluprácu hercov a štábu len chváli. „Boli milí a ústretoví, rovnako aj celý štáb. Bola sranda pri nakrúcaní, niekedy sa stalo že vznikli nejaké brepty alebo niekomu vypadol text a hneď sa všetci pustili do smiechu. Ale bolo to náročné, oddych prišiel až v aute cestou domov.“

Ako nám prezradila mama mladej herečky, Natáliu práca pred kamerou baví a určite sa bude v budúcnosti tomu smeru venovať. Nevyniká však iba v herectve. Hneď na druhý deň po natáčaní ju čakalo obvodné kolo súťaže Hviezdoslav Kubín, odkiaľ sa prebojovala až do krajského kola. Talent jej nechýba ani v speve. Nedávno sa predstavila topoľčianskemu publiku v rámci projektu Talenty Topoľčian po boku klavírneho virtuóza, Richarda Rikkona, ktorý nešetril chválou. Natália je naozaj všestranná, popri speve a herectvu sa vo svojom voľnom čase venuje aj tancu, momentálne folklóru a hip-hop choreografiám.

Ak si chcete pozriet talent 12-ročnej Natálie na vlastné oči, príďte v nedeľu 31. mája na námestie v Topoľčanoch, kde divákom zaspieva na akcii Medzinárodný deň detí.

Foto: Monika Kováčová

Natália Ondrejmišíková
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM