Katarína Jankeje Rôzne

Natália (13) si zahrá po boku hviezd: O mladú Topoľčianku je veľký záujem!

Ponuky sa len tak hrnú. O žiačku základnej školy v Topoľčanoch majú slovenské televízie záujem. Len 13-ročná Natália si stihla zahrať už vo viacerých seriáloch. V akom projekte je môžete vidieť najbližšie?

Ilustračný obrázok k článku Natália (13) si zahrá po boku hviezd: O mladú Topoľčianku je veľký záujem!
Zdroj: Dnes24.sk

Natália Ondrejmišková (13), žiačka Základnej školy Tríbečská je nesporným talentom. V lete minulého roka sa prebojovala cez tisícky ostatných na kastingu do seriálu Superhrdinovia. Viac sa dočítate v našom článku: Veľký úspech žiačky: Zahrá si hlavnú úlohu v známom seriáli. Práve to jej pomohlo odštartovať kariéru a ďalšie ponuky na seba nenechali čakať. V máji ste ju mohli vidieť účinkovať v seriáli Pravdivé príbehy s Katarínou Brychtovou.

Zahrá si 17-ročnú dcéru

Natália sa na obrazovkách čoskoro objaví opäť. Ako nám prezradila mama mladého talentu, producenti projektu Rodinné prípady obsadili Natáliu do úlohy 17-ročnej dcéry.

Jeden deň nám zavolali, že by dcéru radi obsadili do projektu. Aj keď má len 13 rokov, typovo sa im hodila do postavy 17-ročnej tiež Natálie. Ešte v ten deň nám poslali scenár.“

Natáčala s hviedzami

Natáčalo sa cez dušičkové obdobie, školáčka tak prázdniny strávila pracovne v hlavnom meste. „Deň predtým Natalia musela prísť na spoločnú čítačku s hercami a s režisérkou Adrianou Totíkovou, ktorá Natáliu poznala ešte z natáčania Superhrdinov z minulého roka.“ A v akej epizóde si budete môcť talentovanú herečku a speváčku z Topoľčian pozrieť? Natália sa predstaví v časti Súrodenci, kde hrá dcéru Gabiky Škrabákovej a Martina Kaprálika. V dieli sa tiež objaví Lubica Očková Konrádová, Majo Viskup či Michal Netuda.

Pozrite sa, ako prebiehalo natáčanie seriálu v našej fotogalérií!

Môže vás zaujímať:

FOTO: Talent v sebe nezaprie, Denis Goga (16) o jeho láske k fotografovaniu!

Veronika Danišová a Ivanna Bagová: Nespája ich len spevácky talent, ale i mesto Topoľčany!

Foto: Monika Kováčová

Natália Ondrejmišková zahviezdila na televíznych obrazovkách!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM