Katarína Jankeje Kultúra

Nestihli ste Perinbabu na hrade? V sobotu budete mať na hru pod holým nebom ešte šancu

Že Perinbaba vládne Topoľčianskemu hradu obľúbení ochotníci z Divalla Tesáre dokázali. V sobotu zistíme, či je Perinbaba aj vládkyňou kokošovského parku v samotných Tesároch.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste Perinbabu na hrade? V sobotu budete mať na hru pod holým nebom ešte šancu
Zdroj: Dnes24.sk

Ochotníci z Tesár si pre obrovský záujem pripravili pre milovníkov divadla ešte jedno predstavenie pod holým nebom. Pôjde o aktuálnu inscenáciu známeho Jakubiskoveho príbehu o Perinbabe.

Z filmového spracovania stretnete Jakuba, ktorý si namiesto života u Perinbaby a riadenia vetrov, dažďov, snehov zvolí život na zemi, kde „vládne“ Zubatá. Jakub musí bojovať s nenávisťou a spupnosťou Dory a Macochy a zároveň zápasiť aj o lásku Aničky.

Predstavenie sa uskutoční v sobotu 5. septembra o 20.00 hod. v priestoroch kokošovského parku pri kaštieli v Tesároch. Predpredaj vstupeniek zabezpečuje Mária Bagová na tel. čísle: 0905 640 478. Ak stále váhate či ísť, pozrite si skvelé zábery z premiéry na Topoľčianskom hrade, nájdete ich v našom článku: OBRAZOM: Pozrite si zábery z magického večera s Perinbabou v ruinách Topoľčianskeho hra­du

Čítajte aj:

September môžete stráviť zaujímavým oddychom: Výber top podujatí, ktoré sa chystajú v Topoľčanoch a okolí

Foto: Peter Zbončák

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM