Lucia Lauková Správy Rôzne

Nitriansky kraj udelí ceny Starostlivý anjel: Nominácie môže poslať aj verejnosť

Najlepších pracovníkov zariadení sociálnych služieb v nitrianskom kraji ocení samospráva. Nominácie na cenu Starostlivý anjel môžete posielať aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky kraj udelí ceny Starostlivý anjel: Nominácie môže poslať aj verejnosť
Zdroj: TASR

Nitriansky samosprávny kraj (NKS) bude aj v tomto roku oceňovať najlepších pracovníkom zariadení sociálnych služieb (ZSS). Cieľom v poradí druhého ročníka slávnostného odovzdávania ocenení Starostlivý anjel 2016 je poukázať na mimoriadne činy pracovníkov ZSS, vyzdvihnúť kvalitne vykonanú prácu a oceniť nielen poskytovateľov sociálnych služieb, ale aj jednotlivých pracovníkov.

Ako informoval Úrad NSK, poskytovatelia sociálnych služieb a verejnosť môžu zasielať elektronické nominácie na udelenie ceny do 24. marca 2017.

Ocenenia sa budú udeľovať v kategóriách manažment, odborní pracovníci – zdravotnícky úsek, odborní pracovníci – sociálny úsek a ostatní pracovníci. „Na ocenenie môže jedno ZSS nominovať maximálne troch pracovníkov v každej kategórii, ktorí musia pôsobiť v NSK, ale nemusia byť jeho zamestnancami,“ uvádza sa v inštrukciách Úradu NSK.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM