Katarína Jankeje Hádzaná

Novinka z topoľčianskeho klubu: Káder posilní odchovanec Tatrana Prešov

Niekoľko týždňov pred štartom novej sezóny sa rady topoľčianskeho mužstva rozšírili. Do tímu pribudol odchovanec Tatrana Prešov, ktorý sa môže pochváliť 10 majstrovskými titulmi.

Ilustračný obrázok k článku Novinka z topoľčianskeho klubu: Káder posilní odchovanec Tatrana Prešov
Zdroj: TASR

Do topoľčianskeho kádra pribudla nová posila. V novej sezóne si dres HK Topoľčany oblečie Michal Urban (28), ktorý sa po ročnej pauze vracia do slovenskej extraligy. Informoval o tom na svojich stránkach Slovenský hádzanársky zväz.

Michal Urban sa aktuálne už pripravuje v Topoľčanoch, za Agro nastúpil v prípravnom zápase proti maďarskej Orosháze (33:27). Následne sa zrodila dohoda o jeho príchode do tímu trénera Pavla Jana a teraz už prišlo aj k podpisu dvojročnej zmluvy,“ uvádza zväz.

Hráč je odchovanec Tatrana Prešov, spolu s klubom získal už desať majstrovských titulov. V topoľčianskom mužstve sa bude objavovať na poste strednej spojky. Urban nebude v novej sezóne jedinou novou tvárou, tím posilní aj Tomáš Adamčík, ktorý prestúpil z MŠK Považská Bystrica a Hennadii Kucher, hrajúci v uplynulej sezóne za Pler Budapest. Naopak rady hráčov opustili Boris Sivák Ivan Kucharik a Martin Slaninka.

Čítajte aj:

Hádzanári odohrali v Maďarsku dva zápasy: Ako si v nich topoľčiansky tím počínal?

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM