Katarína Jankeje Rôzne

Nový týždeň v Topoľčanoch má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne človeka osviežiť a dodať mu nových síl. V meste a okolí tak môžete učiniť i v priebehu tohto týždňa. Pozrite, aj toto sa u nás chystá.

Ilustračný obrázok k článku Nový týždeň v Topoľčanoch má čo ponúknuť: Tešte sa na mikulášske akcie a nielen to!
Zdroj: TASR

Sviečkový podchod proti AIDS

utorok o 15.30, pred Galériou mesta Topoľčany

Prvý deň v decembri už tradične patrí svetovému dňu boja proti infekčnej chorobe AIDS. Pri tejto príležitosti v našom meste prebehne sviečkový pochod so sprievodným programom. Smybolický podujatie odštartuje na na námestí pred Galériou mesta o 15.30 hod. popoludní.

THJ – Spevácky zbor Slovenskej filharmónie Bratislava

streda o 19.30, Kostol Nanebovzatia Panny Márie Topoľčany

Aj v tomto týždni potešíme milovníkov klasickej hudby. V stredu sa v priestoroch kostola Nanebovzatia Panny Márie v Topoľčanoch uskutoční koncert v rámci 22. ročníka Topoľčianskej hudobnej jesene. Tentokrát sa publiku predstaví Spevácky zbor Slovenskej filharmónie z hlavného mesta. Podujatie začína o 19.30 hod. večer.

Vítanie Mikuláša na námestí

piatok o 15.30, námestie M. R. Štefánika Topoľčany

Do Topoľčian v piatok konečne príde Mikuláš. Súčasťou otvorenia trhov bude aj privítanie na námestí s bohatým kultúrnym program, o 15.30 hodine sa veľkí i malí môžu tešiť nielen na známu postavu Vianoc, ale aj na slávnostné rozsvietenie stromčeka.

Bojnianske Vianoce – Mikuláš

piatok o 17.00, námestie Bojná

Známa postava Vianoc v piatok poteší aj najmenších v obci Bojná. Nebude chýbať slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka či živý koncert. Podujatie začína o 17.00 hod. podvečer.

Mikuláš s Veronikou Danišovou

piatok o 17.00, Šípok Partizánske

Nadaná speváčka z Partizánskeho a zároveň aj známa finalistka talentovej súťaže, Veronika Danišová zabaví svojím spevom deti, ale aj rodičov v rámci Mikulášskeho podujatia. To prebehne v piatok o 17.00 na sídlisku Šípok v Partizánskom.

Beniakove Chynorany

piatok až nedeľa, Chynorany a Brodzany

V piatok štartuje už 22. ročník celoslovenského festivalu poézie, Beniakove Chynorany. Podujatie plné bohatého programu začne v piatok o 19.00 a bude slávnostne ukončené v nedeľu vyhlásením výsledkov.

Drišľak

piatok o 18.00, Dom kultúry Bošany

Kopec hudby, humoru a povestnej dobrej nálady. Tak bude vyzerať blížiace sa vystúpenie známeho zoskupenia Drišľak. Vystúpenie hudobno-zábavnej formácie sa uskutoční v priestoroch Domu kultúry v Bošanoch v piatok 4. decembra. Začiatok podujatia je naplánovaný na 18.00 hodinu. Ako býva zvykom, aj v Bošanoch sa bude striedať hovorené slovo s dobre známymi piesňami.

Mikuláš na Margarétke

nedeľa o 15.30, zábavný park Margarétka Topoľčany

Touto správou potešíme deti, ale i dospelých. Na Margarétku totiž v nedeľu zavíta Mikuláš. Od 15.30 popoludní sa môžu nechať ratolesti vyfotiť profesionálom a urobiť pamätné fotografie so skutočným Mikulášom. Na deti tiež čaká vianočný koncert a množstvo hier. O zábavu sa postará šikovný animátor Roman Števanka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM