Katarína Jankeje Rôzne

Obľúbená party v Topoľčanoch aj tento rok: Prvé INFO o Vianočnom študentskom plese!

Jedna z najobľúbenejších topoľčianskych gala party sa blíži. Prečítajte si informácie, ktoré vás presvedčia, že zmeškať Vianočný študentský ples by ste tento rok nemali.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená party v Topoľčanoch aj tento rok: Prvé INFO o Vianočnom študentskom plese!
Zdroj: Dnes24.sk

Záver roka už sa v Topoľčanoch bude už tradične niesť v znamení študentského plesania. V sobotu 19. decembra sa v priestoroch Domu kultúry (19.00 hod.) uskutoční 9. ročník gala pary – Vianočný študentský ples. Aj napriek názvu, podujatie je určené všetkým mladým ľudom, nielen študentom.

Ako prezradili organizátori, už teraz je jasné, že úlohy moderátora sa opäť zhostí Topoľčanec Roman Dragula, zabávača môžete poznať aj z jeho JOU show. Známe je aj meno slovenskej kapely, ktorá bude mladých ľudí zabávať v sobotný večer a počas noci, pôjde o skupinu ZOČI VOČI.

Ples nebude patriť iba hudbe a tancovaniu, ale aj dobrému občerstveniu, pochutiť si budete môcť dokonca aj na vianočnej kapustnici. Návštevníci sa môžu tešiť na špeciálneho party fotografa, ktorý zachytí naj spomienky večera. Aby toho nebolo málo, na plesajúcich bude čakať tombola s atraktívnymi cenami. Aktuality a informácie o vstupenkách môžete sledovať na facebook: Vianočný študentský ples.

Môže vás zaujímať:

Blíži sa víkend, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi: Podujatia, na ktoré odporúčame si v Topoľčanoch vyraziť

KOMPLETNÝ PREHĽAD: Pozrite si Vianočný program 2015 v Topoľča­noch!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM