Katarína Jankeje Iné športy

Oslava vodného póla v Topoľčanoch: Slovenky si zahrajú s Rumunskom!

Mestská krytá plaváreň v Topoľčanoch zažije menší sviatok. Okrem reprezentačného sústredenia vodnopólového výberu žien Slovenska, sa talentované športovkyne predvedú aj v rámci medzinárodného zápasu s Rumunskom.

Ilustračný obrázok k článku Oslava vodného póla v Topoľčanoch: Slovenky si zahrajú s Rumunskom!
Zdroj: Dnes24.sk

V termíne 14. – 16. novembra 2014 sa v Topoľčanoch na Mestskej krytej plavárni uskutoční reprezentačné sústredenie vodnopólového výberu žien Slovenska. Sparingpartnera slovenskému tímu bude robiť reprezentácia žien z Rumunska.

Na krytej plavárni prebehne v sobotu (15. november) o 19.00 hodine aj oficiálny medzištátny zápas medzi ženami Slovenska a Rumunska. „V historicky prvom oficiálnom zápase rumunskej vodnopólovej reprezentácie žien, ktorý sa odohral pred vyše rokom v rumunskom Targu Mureš, práve proti národnému výberu Slovenska dokázali Rumunky vyhrať. Slovenky po vyrovnanom a napínavom zápase podľahli tesne 9:8,“ informuje Slovenský zväz vodného póla.

Okrem samotného dejiska zápasu sa so slovenskou reprezentáciou spájajú Topoľčany aj osobou trénera. „Národný vyber žien povedie nový reprezentačný tréner Marek Gális z Topoľčian a asistentka Michaela Migrová z Vrútok. Veríme, že naše dievčatá v tomto dueli uspejú a oplatia tak Rumunkám prehru spred roka,“ pokračuje v informáciách Slovenský zväz vodného póla.

Foto: Zuzana Hýroššová

Vodné pólo ženy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM