Katarína Jankeje Rôzne

Plesy stále kraľujú: PREHĽAD akcií na najbližšie víkendy v našom okrese!

Sezóna tradičný bálov a plesov je v plnom prúde. Pozrite si kde všade sa bude dať v najbližších týždňoch plesať a zabávať.

Ilustračný obrázok k článku Plesy stále kraľujú: PREHĽAD akcií na najbližšie víkendy v našom okrese!
Zdroj: Dnes24.sk

Ples športovcov Tovarníky

Aj obec Tovarníky ožijú plesaním. V piatok 20. februára sa v priestoroch Kultúrneho domu uskutoční Ples športovcov. Zábava odštartuje o 20.00 hodine večer. Plesať a veseliť sa s hosťami až do rána bude obľúbená skupina DISK.

Poľovnícky ples Nemčice

V sobotu 21. februára sa budú zabávať poľovníci. Dejiskom tradičného Plesu poľovníkov bude Dom kultúry v Nemčiciach. Organizátori samozrejme nezabudli na hudobný doprovod, do tanca i spevu návštevníkom zahrá hudobná skupina DISK.

Maškarný bál Tovarníky

V Tovarníkoch bude veselo aj ďalší víkend. V piatok 27. februára sa v Kultúrnom dome spustí prehliadka masiek. Maškarný bál začne o 20.00 hod. večer. Nebude chýbať tombola, občerstvenie, ani hudba. Tú budú mať počas celého večera a noci na starosti členovia skupiny DISK.

Detský maškarný ples Topoľčany

V Topoľčanoch sa na kopec zábavy môžu tešiť naši najmenší. Detský maškarný ples prebehne v priestoroch Dancing Queen v sobotu 28. februára. Deti v maskách sú vítané od 15.00 hodiny popoludní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM