Katarína Jankeje Krimi

Pohostinstvo na železničnej stanici v plameňoch: Zasiahnuť museli hasiči v dýchacích prístrojoch!

V obci neďaleko Topoľčian v stredu pred polnocou museli zasahovať hasičské jednotky. Dôvodom bol požiar, ktorý zachvátil pohostinstvo na vlakovej stanici.

Ilustračný obrázok k článku Pohostinstvo na železničnej stanici v plameňoch: Zasiahnuť museli hasiči v dýchacích prístrojoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Hasiči z Partizánskeho zasahovali pri požiari, ku ktorému došlo v stredu pred polnocou v pohostinstve na železničnej stanici v Chynoranoch. Udalosť im nahlásili krátko pred 23.30 hodinou.

„Požiarom boli zasiahnuté vnútorné priestory prevádzky pohostinstva. Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom lokalizácie požiaru jeden hasebný prúd. Po lokalizácii bol priestor pohostinstva odvetraný a následne boli dohasené skryté lokálne ohniská,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Ako pokračoval, po likvidácii požiaru a záverečnej kontrole požiariska bolo miesto udalosti odovzdané majiteľke prevádzky, následne hasiči prezreli a odvetrali aj zostávajúce priestory železničnej stanice. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ uzavrel.

Čítajte tiež:

Tragický večer v našom okrese: Ženu (†49) v tmavom oblečení zachytilo auto!

Policajti vyhlásili pátranie po mladej dievčine z Topoľčian: Nevideli ste niekde Klaudiu (23)?

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM