Katarína Jankeje Krimi

Polícia hľadá Ivetu (36): Odišla na pohovor do Rybian, domov sa už nevrátila!

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej Ivete (36). Naposledy bola videná na sídlisku Mexiko v utorok 13. januára. Mala namierené na pohovor, naspäť do Topoľčian však už neprišla.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá Ivetu (36): Odišla na pohovor do Rybian, domov sa už nevrátila!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z Nového Mesta nad Váhom žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 36-ročnej Ivete Petrincovej z Nového Mesta nad Váhom. „Iveta minulý týždeň v utorok (13. januára) večer odišla z Topoľčian, z časti mesta zvanej Mexiko kde sa momentálne zdržiava do Rybian (okres Bánovce nad Bebravou) na pracovný pohovor. Odvtedy sa nikomu z rodiny neozvala. Taktiež nie je známe miesto, kde by sa mohla zdržiavať,“ informovala Elena Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Ako ďalej uviedla, nezvestná Iveta mala so sebou pravdepodobne svoje osobné doklady a taktiež aj finančnú hotovosť.

Iveta je vysoká asi 170 cm, štíhlej postavy. Má čierne vlasy dlhé po ramená a tmavohnedé oči. Pravdepodobne mala na sebe červený kabát s kapucňou dlhý po kolená s červenou kožušinou,“ dodala Antalová.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia v Novom Meste nad Váhom na čísle 096 124 3755.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM