Katarína Jankeje Kultúra

Poznáme dátum otvorenia nášho kina: V prvý deň premietania neplatíte!

Niekoľko mesiacov boli brány mestského kina zatvorené. Z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie sme tak boli nútení chodiť za filmovým zážitkom do iných miest. Renovácia je takmer na konci, mesto si k slávnostnému otvoreniu pripravilo prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme dátum otvorenia nášho kina: V prvý deň premietania neplatíte!
Foto: Dávid Hrdý / Zdroj: Dnes24.sk

Od augusta je kinosála v Topoľčanoch verejnosti uzatvorená. Môže za to rozsiahla renovácia, vďaka ktorej bude na divákov pripravených viacero noviniek. Na cene vstupného za filmové premietanie sa to však neodrazí. Viac o prerábke sa dozviete v našom článku: Vyše 100-tisíc na rekonštrukciu kinosály: Čo môže divák očakávať?

Rekonštrukčné práce sú pomaly dokončené, slávnostné otvorenie kinosály v Spoločenskom dome sa uskutoční v nedeľu, 26. októbra. V daný deň sa budú premietať až dva filmy, o 16:00 hodine animovaná snímka Útek z planéty Zem a o 19:00 hodine rodinná komédia Lepšie teraz ako nikdy. Milým prekvapením pre všetkých návštevníkov je určite voľný vstup na obe premietania. Ak si však chcete zaistiť lístok bez platenia, treba sa poponáhľať. Voľné vstupenky si môžete vyzdvihnúť v pokladni kina už od 14. októbra, pričom jedna osoba má nárok na štyri kusy zdarma.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM