Katarína Jankeje Krimi

Prehovorili o mrazivom zážitku: Zasiahnutí bleskom o desivých chvíľach počas pohrebu!

Na utorňajšiu búrku len tak ľahko nezabudnú štyria zranení, ktorých nečakane zasiahol blesk. Prečítajte si výpovede samotných aktérov, ich vyjadrenia k hrôzostrašnej dráme vás zamrazia.

Ilustračný obrázok k článku Prehovorili o mrazivom zážitku: Zasiahnutí bleskom o desivých chvíľach počas pohrebu!
Zdroj: Webnoviny.sk

Nešťastná udalosť, pri ktorej boli zranení až štyria ľudia z obce Krnča nemala našťastie žiadne obete. Blesk tu v poobedňajších hodinách udrel do dôchodcov počas pohrebu. Viac o údere blesku si prečítajte v našom článku: Počas pohrebu došlo k desivej udalosti: Blesk na cintoríne zasiahol až štyroch ľudí!

Desivý výjav vyvoláva hrozné spomienky nie len v mysli svedkov, ale aj samotných zranených. Na celú udalosť si však pamätá iba jeden z nich. „Išli sme od brány a začalo liať. Tak už som bol celý mokrý, tak sme sa schovali pod strom. Nepočul som hrmenie ani blesk, len viem že som spadol. A padol som do tých tují a nemohol som sa zdvihnúť," vyjadril sa zranený muž pre tvnoviny.sk

Ostatní aktéri si na drámu na cintoríne takmer vôbec nespomínajú. „Nepamätám si. Neviem či som zamdlela, ale už keď som videla, ja som len očami vnímala. Začali nás tam ukladať, tak som vedela, že sa asi čosi stalo," povedala druhá zasiahnutá bleskom pani Anna pre tvnoviny.sk

Podľa informácií zástupcu starostu Ľuboša Meluša sú už všetci aktéri tejto drámy v domácej liečbe. Topolčiansky lekár i traumatológ ich po vyšetreniach ešte v ten večer prepustili z nemocnice. Viac o škodách spôsobených bleskom ako aj vyjadrenia z obce si prečítajte v našom článku: Blesk v Krnči poslal do nemocnice štyroch zranených, v obci si na desivejšiu udalosť nespomínajú!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM