Katarína Jankeje Hádzaná

Prešov sa u nás nepotrápil: Topoľčany na lídra tabuľky nestačili!

Cez víkend sa na palubovke topoľčianskych hádzanárov predstavili hráči Tatrana Prešov. Drámu však diváci nevideli, líder tabuľky vyhral s poriadnym náskokom.

Ilustračný obrázok k článku Prešov sa u nás nepotrápil: Topoľčany na lídra tabuľky nestačili!
Zdroj: TASR

15. kolom pokračovala cez víkend extraliga mužských hádzanárov. Naši chlapci doma privítali hráčov Prešova, ktorým sa rovnako ako nám nepodarilo postúpiť do skupinovej fázy Pohára EHF. Úvod hry mali v rukách domáci, no hostia sa stihli rýchlo spamätať a otočiť z 3:1 na 6:3. Do konca prvého polčasu si vytvorili bezpečný 6-gólový náskok. Druhá časť duelu patrila hádzanárom z východu, súperi kontrolovali hru a nedovolili našim hráčom presadiť sa. Do konca riadneho hracieho času, hostia zvýšili náskok o 9 gólov, Prešov tak zaslúžene vyhrali nad Topoľčanmi 29:20.

Po sobotňajšom zápase si Prešov upevnil prvú priečku v priebežnom hodnotení, keď našim chlapcom odskočil na rozdiel štyroch bodov. Zároveň Tatran už v 64. zápase domácej súťaže po sebe nepozná premožiteľa. Extraliga bude pre Topoľčany pokračovať v sobotu, na svojej palubovke ich privíta tretí Hlohovec, ktorý je od chlapcov vzdialený štyrmi bodmi.

Pozrite si zostrih zápasu vo videu!

HK Agro Topoľčany – Tatran Prešov 20:29 (6:12)

Najviac gólov: Kucharik 5, Polakovič a Ivanicja po 3 – T. Urban 8/3, Rábek 4, Kopčo, D. Krok, Krištopans, Číp a Antl po 3

Foto: ilustračné

Video: Anton Kondrla

Prešov sa u nás nepotrápil: Topoľčany na lídra tabuľky nestačili!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM