Katarína Jankeje Futbal

Príprava futbalistov je v plnom prúde: V topoľčianskom tíme si zahrali už aj hráči FK Senice

Topoľčianski futbalisti sa poctivo pripravujú na novú sezónu. Do bojov sa začínajú zapájať aj kmeňoví hráči FK Senice.

Ilustračný obrázok k článku Príprava futbalistov je v plnom prúde: V topoľčianskom tíme si zahrali už aj hráči FK Senice
Foto: Rastislav Búgel

Nová sezóna pre našich futbalistov štartuje v auguste, prvý duel odohrajú doma, keď 2. augusta privítajú mužstvo z Nových Zámkov. Rozpis jesennej časti nájdete v našom článku: Dôležitý prehľad pre fanúšikov topoľčianskeho klubu: KOMPLETNÝ ROZPIS jesennej časti ligy v kocke!

Seniori i mladšie kategórie MFK Topoľčany v týchto dňoch poctivo trénujú formu, v prípravnych zápasoch nastúpila už aj dvojica kmeňových hráčov FK Senice, Peter Šenk a Martin Privrel. Účastník najvyššej súťaže bude mať totiž od sezóny 2015/2016 v Topoľčanoch svoju farmu.

A-mužstvo sa v rámci rozbehnutej letnej prípravy predstavilo na trávniku MŠK Trenčianske Teplice. Stretnutie skončilo pre našich futbalistov výhrou, tí si už v prvom polčase vytvorili zásluhou Baláža jednogólový náskok. Ten sa im podarilo udržať opäť vďaka presnej strele z kopačky Baláža, Topoľčany tak zdolali domáce Trenčianskej Teplice 2:1. Najbližšie odohrajú prípravný zápas A-muži v stredu o 18:00, keď na domácom ihrisku privítajú OTJ Horné Obdokovce a v sobotu o 17:30 hodine nastúpia na trávniku FK Tempo Partizánske na stretnutie I. kola Slovnaft Cupu.

MŠK Trenčianske Teplice – MFK Topvar Topoľčany 1:2 (0:1)

góly za MFK : Baláž 2

zostava MFK : Bačik (46. Uhlár) – Šenk, Rusinko (46. Rusnák), Privrel, Baláž – Rybanský, Jakubík, Kučera (46. Švajlen) – Kutiš, Kaman (65. Grman), Grman (46. Sipos)

Čítajte viac:

Hokejisti poznajú dátum štartu novej sezóny: S kým sa v úvodnom dueli stretnú?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM