Dávid Hrdý Kultúra

Program na september: Pozrite si, čo pre nás pripravilo topoľčianske kino

Prinášame vám prehľad filmov, ktoré si budeme môcť pozrieť v našom kine v mesiaci september. Čaká nás napríklad životopisný film o Stevovi Jobsovi či drámu o živote princezny Diany. Na svoje si prídu aj fanúšikovia komédie či fantasy filmov. Program nezabudol ani na deti.

Ilustračný obrázok k článku Program na september: Pozrite si, čo pre nás pripravilo topoľčianske kino
Foto: Dávid Hrdý / Zdroj: Dnes24.sk

Program najbližších filmov, ktoré si budete môcť pozrieť v kine alebo prehľad o kultúrnych a iných podujatiach v okrese Topoľčany môžete nájsť aj na našom spravodajskom portáli Topoľčany 24 v sekcii podujatia.

Líbánky

Česko – slovenská dráma. Líbánky sa odohrávajú v čase dvoch dní svadobnej oslavy. Nevesta a ženích – Tereza a Radím tvoria pôvabný pár, napriek tomu, že obaja už prešli manželskou skúsenosťou a odniesli si z nej svoje šrámy. V hlavných úlohách: Aňa Geislerová, Stanislav Majer. Česká verzia. 98 min.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Šmolkovia 2

Americko – belgická animovaná rodinná komédia. V tomto pokračovaní, ktoré sa stalo trhákom minulého roka, vytvorí zlý čarodejník Gargamel skupinu zlomyseľných tvorov “darebákov“ podobných šmolkom, aby získal všemocnú, magickú šmolkovskú esenciu. Slovenský dabing. 120 min.

Vstupné: 3D – 6 EUR, 2D – 4 EUR, vhodné pre všetky vekové kategórie


Dospeláci 2

Americká letná komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli. Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prináša posledný deň školského roka. České titulky. 101 min.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Nástroje smrteľníkov:Mesto kostí

Americké fantasy. Na prvý pohľad obyčajná dievčina odhalí tajomný svet a postupne svoj mimoriadny osud. Clarissa žije pokojným životom v Brooklyne. To však len do okamihu, keď odrazu začne vidieť zdanlivo nemožné a zároveň znepokojujúce veci. Slovenské titulky. 129 min.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


One direction:This is US

Americký hudobný. One Direction je britsko – írska chlapčenská hudobná skupina. V roku 2010 sa všetci piati členovia neúspešne pokúsili umiestniť v chlapčenskej kategórii speváckej súťaže The X Factor. Po návrhu hosťujúcej porotkyne boli spojení do jednej skupiny a preradení do kategórie skupín. České titulky. 104 min.

Vstupné: 3D – 6 EUR, 2D – 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Jobs

Americká dráma. Životopisný film o Stevovi Jobsovi, ponúka pohľad na okamihy vzniku spoločnosti Apple, revolučnú firmu v oblasti počítačových technológii. Vďaka Jobsovému zmyslu pre detail a podnikateľským schopnostiam, produkty firmy Apple zmenili svet. České titulky. 122 min.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Colette

Česko – slovenská dráma. Strhujúci ľúbostný príbeh Viliho a krásnej Belgičanky Colette z prostredia osvienčimského koncentračného tábora rozpráva o osude tajnej lásky v prostredí hrôz, krutosti a smrti, aj o tenkej hranici medzi dobrom a zlom a pravdou a lžou. Česká verzia. 100 min.

Vstupné:3 EUR, nevhodné pre maloletých do 15 rokov


Oggy a šváby

Francúzka animovaná komédia. Už od stvorenia svete sú kocúr Oggy a šváby Joey, Marky a Deedee zamotaní do večnej vojny. Ich boj je tak hustý, že nejaká šarvátka medzi dobrom a zlom je proti tomu úplne prd. Český dabing. 80 min.

Vstupné: 4 EUR, vhodné pre všetky vekové kategórie


Diana

Švédsko – anglicko -americká dráma. Film sa sústredí na posledné dva roky Dianinho života. Hrajú: Naomi Watts, Naveen Andrews, Charles Edwards, Juliet Stevenson Douglas Hodge a iní. České titulky.

Vstupné:4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Iba 17

Francúzska dráma. Portrét dospievajúcej 17 – ročnej francúzsky počas štyroch ročných období a štyroch piesní. Film zobrazuje jej sexuálne prebúdzanie až po prvý krát, od objavovania lásky až po hľadanie vlastnej identity. České titulky. 95 min.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov


Hra na hranie

Americký thriller. Príbeh jedného sna o rýchlom zbohatnutí z prostredia multimiliardového sveta internetového hazardu, odohrávajúci sa na exotickej CostaRice. České titulky.

Vstupné: 4 EUR, nevhodné pre maloletých do 12 rokov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM