Katarína Jankeje Rôzne

Sedieť doma nemusíte, vyrazte si von: 10 tipov, čo Topoľčanci môžu zažiť tento týždeň

Nesedieť doma, ale vyraziť si von, to dokáže neraz príjemne vyventilovať hlavu. Preto sme sa rozhodli vám priniesť dokopy desať tipov našej redakcie na to, čo odporúčame tento týždeň zažiť. Nechajte sa inšpirovať.

Ilustračný obrázok k článku Sedieť doma nemusíte, vyrazte si von: 10 tipov, čo Topoľčanci môžu zažiť tento týždeň
Zdroj: TASR

Z tvorby

5. november o 17.00, Galéria mesta Topoľčany

Mesto Topoľčany si pre milovníkov výtvarného umenia pripravilo výstavu autora Rudolfa Cigánika s názvom Z tvorby. Otvorenie prebehne vo štvrtok 5. novembra v priestoroch Galérie na námestí so začiatkom o 17.00 hodine. Výstava potrvá do 25. novembra.

Dorota

5. november o 18.00, Štúdio SKDK Topoľčany

V štúdiu súkromného konzervatória sa vo štvrtok topoľčianskemu publiku predstaví hosťujúca produkcia ZUŠ Dezidera Kardoša z Bánoviec. O 18.00 sa uskutoční predstavenie Dorota, ktoré sa zamýšľa na otázkami: Cítite sa niekedy sám pred sebou cudzí ? či Kým naozaj ste?

Topoľčianska hudobná jeseň

5. november o 18.00,Koncertná sála ZUŠ L. Mokrého Topoľčany

V rámci 22. ročníka Topoľčianskej hudobnej jesene nás vo štvrtok 5. novembra čaká zaujímavý koncert. V priestoroch Koncertnej sály ZUŠ L. Mokrého zahrá na gitare Jozef Zsapka, na flaute ho bude sprevádzať Dagmar Zsapková. Koncert štartuje o 18.00.

Búrlivá jar

5. november o 18.30, Divadlo A. Bagara Nitra

Divadlo Andreja Bagara v Nitre v o štvrtok 5. novembra odohrá predstavenie Búrlivá jar. Vtipný príbeh ne-obyčajných ľudských životov, zasadený do príťažlivého sveta divadelných líčidiel a šatní, bude plne v rukách tohtoročnej hereckej jubilantky Gabriely Dolnej a jej protihráča Juraja Hrčku. Hra začína o 18.30 hod. večer.

Odvrátená strana mesiaca

5. november o 19.00, Spoločenský dom Topoľčany

Mestské kultúrne stredisko si na 5. november pripravilo hru Odvrátená strana mesiaca. Je o nekriticky milujúcej matke (Milka Vášáryová), ktorá sa nedokáže zmieriť s tým, že jej syn (Viktor Horján) už dávno nie je dieťa a dávno dospel. Matka stále hľadá pre syna ženu, ktorá by z neho „spravila muža“ netušiac, že on už dávno tajne žije s jej priateľkou zo školy. Komédia prebehne v Spoločenskom dome so začiatkom o 19.00 hod. večer.

Divadlo na hrane

6. november o 19.00, Dom kultúry Partizánske

V susednom meste sa chystá výborné divadelné predstavenie. V priestoroch Domu kultúry sa v piatok 6. novembra uskutoční Divadlo na hrane, s Tomášom Lazárom a Michalom Chmeliarom. Predstavenie začína o 19.00 hod. večer.

DJ WITCH v Maxklube

6. november o 22.00, Max klub Krušovce

Dnes už legenda českého hiphopu DJ WITCH zavíta do Krušoviec. Party so známym producentom a dj-om prebehne v piatok 6. novembra od 22.00 hod. večer v priestoroch Max klubu. Fanúšikom sa tiež predstaví DJ Fliptyck spoločne so Speakerem Pivothem.

Volejbalový turnaj o pohár mesta

7. november 2015, ihriská zlatomoraveckých škol, Zlaté Moravce

Štvrtý ročník populárneho volejbalového turnaju, ktorého sa zúčastní celkovo 35 tímov zo Slovenska, Poľska a Čiech. Na záver nebude chýbať afterparty so živou hudbou. Turnaj začína ráno o ôsmej na Gymnáziu Janka Kráľa.

Topoľčiansky MiniFest

7. november o 18.00, Športová hala Topoľčany

Správe o špeciálnom minifestivale sa potešia rozhodne mnohí, 7. novembra od 18.00 hod. budete môcť zažiť živé koncerty známych kapiel ako Horkýže Slíže, Helenine oči či Polemic. Náladu vám isto spraví aj vystúpenie domácej rockovej skupiny TRYAMERA. Minifestival prebehne v priestoroch Športovej haly v Topoľčanoch.

Človečina

8. november 2015 o 17:00, MSKŠ, Zlaté Moravce

Divadelné predstavenie Stanislava Štepku v podaní ZlatoMoraveckého Ochotníckeho Kolektívu. Hrajú: M. Zlatňanská, J. SKulová, B. Remenárová, B Horniak, P. Kereš.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM