Katarína Jankeje Kultúra

Sezóna plesov a bálov je v plnom prúde: KAM vyraziť najbližšie víkendy?

Plesajú a zabávajú sa aj ľudia v Topoľčanoch a okolí. Pozrite si prehľad skvelých akcií na najbližšie víkendy, je z čoho vyberať.

Ilustračný obrázok k článku Sezóna plesov a bálov je v plnom prúde: KAM vyraziť najbližšie víkendy?
Zdroj: Dnes24.sk

Poľovnícky reprezentačný ples (Topoľčany)

Reprezentačný ples poľovníkov odštartuje v sobotu 31. januára o 19.00 hodine večer v priestoroch Domu kultúry v Topoľčanoch. Od 19.30 h. je pripravený kultúrny program a presne od 20.00 h. sa spustí hlavný gala program večera. Návštevníkom do tanca zahrá skupina PROFIL, ktorú vystrieda kapela BRODÁNI. Cena pre jednu osobu je 25 eur.

Poľovnícky ples (Bošany, Prašice)

V piatok 30. januára v Bošanoch (Dom Kultúry) a v sobotu 31. januára v Kultúrnom dome v Prašiciach prebehnú tradičné Poľovnícke plesy. Zabávať plesajúcich počas celej noci na oboch akciách bude obľúbená hudobná skupina DISK.

Ples módy (Nemčice)

Kultúrny dom v Nemčiciach bude v sobotu 7. februára dejiskom druhého ročníka Plesu módy. Sprevádzať večerom bude skupina Z času na čas, návštevníkov poteší vystúpenie topoľčianskeho dua GIPSY ČÁVE a Cimbálovky – Telgárt. Ples sa rozbehne od 19.00 hodiny, pár zaplatí za lístok 55 eur.

22. Francúzsky ples – XXII.Grand bal (Topoľčany)

Slovenská spoločnosť priateľov Francúzska a frankofónneho sveta v Topoľčanoch organizuje v poradí už 22. ročník Francúzského plesu – GRAND bálu. Uskutoční sa v piatok 13. februára o 20.00 hodine tradične v Dome kultúry. Návštevník zaplatí za jeden lístok 30 eur.

Ples SNS (Topoľčany)

V sobotu 14. februára sa v Dome Kultúry v Topoľčanoch uskutoční celoslovenský reprezentačný ples politickej strany SNS. Spolu s hosťami bude plesať aj skupina ASCALONA a Nadličanka. Cena vstupenky pre jednu osobu je 25 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM