Katarína Jankeje Šport

Skvelý výsledok hokejisti nezopakovali: Na favorita v Detve nestačili!

Topoľčany sa v zápase 27. kola predviedli na ľade lídra súťaže. Aj napriek obrovskej snahe do poslednej minúty sa našim chlapcom nepodarilo v Detve získať ani jeden bod.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý výsledok hokejisti nezopakovali: Na favorita v Detve nestačili!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

V piatok sa na ľade domácej Detvy udiala poriadna dráma. V úvodnej tretine favorit síce odskočil už na 3:0, no zverenci trénera Svätopluka Kosíka sa nevzdali. V oslabení znížil Káčer, na čo súperi pohotovo odpovedali a opäť sme mali na pleciach trojgólové manko. V 40. minúte vzbudil nádeje našich chlapcov svojou presnou strelou Dobrý, stav po druhej tretine tak bol 4:2 pre domácich.

Záverečná časť hry priniesla naozajstnú drámu. Fusek premenil šancu z nariadeného trestného strieľania, čím sa hokejisti tesne priblížili k favoritovi. V poslednej minúte hracieho času Topoľčany vsadili na power-play, našu chybu však domáci využili a potvrdili tak víťazstvo gólom do prázdnej brány hostí. Detva si výhrou upevnila prvé miesto, naši hokejisti sa nachádzajú na deviatej priečke. Prvá liga pre Topoľčany pokračuje už v nedeľu, doma privítame gladiátorov z Trnavy.

HC 07 Detva – HC TOPOĽČANY 5:3 (3:0, 1:2, 1:1)

Góly: 11. Žilka (Parkhouse, Hataš), 13. Hataš (Parkhouse, Srnka), 15. Mačkovič (Zorvan, Predajniansky), 39. Hataš (Parkhouse, Pač), 60. Parkhouse – 28. Káčer (Kopecký, Račko), 40. Dobrý (Zahorský, Bystričan), 41. Fusek (TS)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM